Witcher 3 Bedava

ben dlc free programıda aldım onuda aldım

Benim bildiğim eğer oyunu başka platformdan aldıysanız oraya geçirebiliyorsunuz. Bedava değil diye biliyorum.

Witcher 3 bedava GOG.comda Bedava oldu Witcher 3 Gog.comda PC oyuncularına ücretsiz sunuldu witcher 3 free program versiyonunu sepete ekleyin ve satın alın kredi kartı numarası girme yerine hiçbir şey girmedin ala basın ve gog.com galaxy uygulamasını yükleyin ve owned gamesden witcher 3 indirin
Konsolunda Witcher 3 varsa o kişiler için PC sürümü ücretsi oldu yanlış bilgi verme dostum :)

Konsolunda Witcher 3 varsa o kişiler için PC sürümü ücretsi oldu yanlış bilgi verme dostum :)
Benim bildiğim eğer oyunu başka platformdan aldıysanız oraya geçirebiliyorsunuz. Bedava değil diye biliyorum.

Witcher 3 bedava GOG.comda Bedava oldu Witcher 3 Gog.comda PC oyuncularına ücretsiz sunuldu witcher 3 free program versiyonunu sepete ekleyin ve satın alın kredi kartı numarası girme yerine hiçbir şey girmedin ala basın ve gog.com galaxy uygulamasını yükleyin ve owned gamesden witcher 3 indirin
Oyun değil dlc ücretsiz

witcher 3 googled-2.jpg

Ps de vardı sanırım gog hesabını ps hesabıyla mı açmam gerekiyor neyse zaten pc kaldırmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak onlar free dlc.

Ps de vardı sanırım gog hesabını ps hesabıyla mı açmam gerekiyor neyse zaten PC kaldırmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak onlar free dlc.

hangisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,120
Üyeler
188,205
Son üye
Tensai