mszeyrek
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,665
Ps store da mı?Konsol oyuncularına oldu bedava. Öyle biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Link at.knk o değil ben aldım hatta
Ps store da mı?Konsol oyuncularına oldu bedava. Öyle biliyorum.
Link at.knk o değil ben aldım hatta
Yok konsol oyuncularına PC içindi galiba dur bi bakayım.Ps store da mı?
Link at.
Liink at.ben dlc free programıda aldım onuda aldım
Konsolunda Witcher 3 varsa o kişiler için PC sürümü ücretsi oldu yanlış bilgi verme dostumWitcher 3 bedava GOG.comda Bedava oldu Witcher 3 Gog.comda PC oyuncularına ücretsiz sunuldu witcher 3 free program versiyonunu sepete ekleyin ve satın alın kredi kartı numarası girme yerine hiçbir şey girmedin ala basın ve gog.com galaxy uygulamasını yükleyin ve owned gamesden witcher 3 indirin
yani oynayamıyor muyuz?Witcher 3 değil The Witcher 3: Wild Hunt - Free DLC Program ücretsiz olmuş.
Liink at.
Konsolunda Witcher 3 varsa o kişiler için PC sürümü ücretsi oldu yanlış bilgi verme dostum![]()
Benim bildiğim eğer oyunu başka platformdan aldıysanız oraya geçirebiliyorsunuz. Bedava değil diye biliyorum.
Oyun değil dlc ücretsizWitcher 3 bedava GOG.comda Bedava oldu Witcher 3 Gog.comda PC oyuncularına ücretsiz sunuldu witcher 3 free program versiyonunu sepete ekleyin ve satın alın kredi kartı numarası girme yerine hiçbir şey girmedin ala basın ve gog.com galaxy uygulamasını yükleyin ve owned gamesden witcher 3 indirin
Konsolunda Witcher 3 varsa o kişiler için PC sürümü ücretsi oldu yanlış bilgi verme dostum![]()
Ps de vardı sanırım gog hesabını ps hesabıyla mı açmam gerekiyor neyse zaten pc kaldırmıyor.![]()
CD PROJEKT RED'den The Witcher 3 İçin GOG Kampanyası
CD PROJEKT RED, oyun dünyasının en başarılı örneklerinden bir tanesi olan The Witcher 3: Wild Hunt için GOG üzerinden yeni bir kampanya başlattı.www.webtekno.com
Bak onlar free dlc.
Ps de vardı sanırım gog hesabını ps hesabıyla mı açmam gerekiyor neyse zaten PC kaldırmıyor.
Bak onlar free dlc.
Konudaki ilk mesajını detaylı ve açıklayıcı şekilde günceller misin.