Hayır süreli baktımbilemeyiz
Değil 5 gün boyunca ücretsiz sonra gidiyor kesin bilgiyok şimdi almıcam ben 5 gün sonra alırım ya sonsuza kadar ücretsizse boşa almıyim oyun giderse alırım
Dostum altta kocaman "Son 5 gün" yazıyor. 5 gün içinde oyunu istediğin kadar oynayıp deneyebilirsin sonra satın alman lazım. Geçen günde "PUBG Lite Ücretsiz" diye konu açmıştın oyun TR'ye geleli 2 sene oldu neredeyse.bilemeyiz
Dostum altta kocaman "Son 5 gün" yazıyor. 5 gün içinde oyunu istediğin kadar oynayıp deneyebilirsin sonra satın alman lazım. Geçen günde "PUBG Lite Ücretsiz" diye konu açmıştın oyun TR'ye geleli 2 sene oldu neredeyse.
Düşünüyordun sen butarz oyun al indirimdeyken
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır süreli baktım
Altta kocaman satın al yazıyor kardeşim. Ücretsiz olsa öyle yazmazdı. Kimse ilah değil bizde biliyoruz herhalde modlar dışında.Son 5 gün yazması bişey değiştirmez belki 5 gün içinde alıp sonsuz oynucan diycem ama @White Ravens attı bile süreliymiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya şansıma ya balıma ben ne kadar şanssız biriyim dün 20 TL'ye witcher 2 aldım yaz indiriminde dahada ucuz oluyomuş ve şimdide dead by daylight 12 oldu bahtsızım ben
5 GÜN SONRA SATIN ALMAN GEREKECEKDead By Daylight Steamda Ücretsiz Son 5 gün ama sürelimi sonsuzmu onu bilemiyorum.
Kanıt:
Alıntıyı görüntüle