Neler Yeni

Dead By Daylight Bedava

Efe_Tkn

80+ Bronze
Dead By Daylight Steamda Ücretsiz Son 5 gün ama sürelimi sonsuzmu onu bilemiyorum.

Kanıt:

bu bir oyun ve steam verdi-1.jpg

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
süreli sanırım

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Efe_Tkn

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
yok şimdi almıcam ben 5 gün sonra alırım ya sonsuza kadar ücretsizse boşa almıyim oyun giderse alırım
Değil 5 gün boyunca ücretsiz sonra gidiyor kesin bilgi

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Dostum altta kocaman "Son 5 gün" yazıyor. 5 gün içinde oyunu istediğin kadar oynayıp deneyebilirsin sonra satın alman lazım. Geçen günde "PUBG Lite Ücretsiz" diye konu açmıştın oyun TR'ye geleli 2 sene oldu neredeyse.

Efe_Tkn

80+ Bronze
Dostum altta kocaman "Son 5 gün" yazıyor. 5 gün içinde oyunu istediğin kadar oynayıp deneyebilirsin sonra satın alman lazım. Geçen günde "PUBG Lite Ücretsiz" diye konu açmıştın oyun TR'ye geleli 2 sene oldu neredeyse.

Son 5 gün yazması bişey değiştirmez belki 5 gün içinde alıp sonsuz oynucan diycem ama @White Ravens attı bile süreliymiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düşünüyordun sen butarz oyun al indirimdeyken :D

Hayır süreli baktım

ya şansıma ya balıma ben ne kadar şanssız biriyim dün 20 TL'ye witcher 2 aldım yaz indiriminde dahada ucuz oluyomuş ve şimdide dead by daylight 12 oldu bahtsızım ben

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Son 5 gün yazması bişey değiştirmez belki 5 gün içinde alıp sonsuz oynucan diycem ama @White Ravens attı bile süreliymiş

ya şansıma ya balıma ben ne kadar şanssız biriyim dün 20 TL'ye witcher 2 aldım yaz indiriminde dahada ucuz oluyomuş ve şimdide dead by daylight 12 oldu bahtsızım ben
Altta kocaman satın al yazıyor kardeşim. Ücretsiz olsa öyle yazmazdı. Kimse ilah değil bizde biliyoruz herhalde modlar dışında.

Top Bottom