Arama sonuçları: *

1. D

Format atma takıntısı

Ayni sıkıntı bende de vardi. Yaşın kaç? Zamanla azalıyor bu takıntı olayi. Umursamamayi ogreniyorsun zamanla
  2. D

eset antivürüs etkinleştirme

Bisiy olmaz. Ama 1-2 hafta sonra key patlar.
  3. D

En iyi paralı antivirüs

Ama kasıyor hocam pc yi kaspersky. Yıllar önce de kasıyordu. Gecen sıfır bilgisayarima kurdum. Hala kasıyor. :D
  4. D

En iyi paralı antivirüs

Eset mi fazla bellek kullanıyor. Siz de bir de kaspersky ı görün. He kaspersky daha mı iyi. Evet daha iyi. :D
  5. D

En iyi paralı antivirüs

Gittigidiyorda eset var 57 tl. Onu alın sorun yaşamazsınız
  6. D

En iyi paralı antivirüs

Bağımsız kuruluşların testlerine bakın lütfen. Hep top 5 de kendisi.
  7. D

Virüs sanılan fakat olmayan programlar #1

Yanlış yaklaşım. Reklam reklamdir. Sen kıytırık bir mobil oyunda dünyanın en lüks otellerinin, en pahalı bilgisayar üreticilerinin reklamlarını görmüyor musun? Tartisma bitmistir bence
  8. D

Cheatengine in amaci senin uygulamayi hangi niyetle kullandigina gore değişir. Cheat engine bir hex editorudur. Bazen bir programdaki ya da oyundaki performans sorununu çözersin. Bazen de crashlerin önüne geçersin. Cheatengine, filezilla gibi uygualamsr free, açık kaynak kodlu uygulamalardid...
  9. D

Setup üzerinde reklam çıkma mantığı mı? Tv de dizi izlerken araya 5-10 dakikalık reklamlarin girmesi?
  10. D

Hocam filezilla gibi bankacılık yazılım sektöründe bile aktif olarak kullanılan bir program virüs mü yüklemeye çalışıyor pc lerimize? Nerden mi biliyorum. Akbankta yazilimciyim ve filezilla kullanıyorum. Güldürmeyin : )
  11. D

Adware degil hocam. Filezilla dosya istemcisinin Avast ile reklam anlaşması var. Kurulum sırasında sana Avast antivirüsü de yükleyelim diyor. Bu konu biraz bilinçsiz açılmış
  12. D

Avast nasıl reklam yazılımı? Avast anti-virus programıdır.
Top Bottom