conveyor belt overlord
80+ Silver
virüs diye düşünüyorumMediaGet virüs mü çok merak ediyorum.
virüs diye düşünüyorumMediaGet virüs mü çok merak ediyorum.
Kendi sitesinden indirirsen 0 virüs.Cheat Engine.
Adware degil hocam. Filezilla dosya istemcisinin Avast ile reklam anlaşması var. Kurulum sırasında sana Avast antivirüsü de yükleyelim diyor. Bu konu biraz bilinçsiz açılmış
YandexMerhaba, başlayalım:
Chromium:
Bazen reklamlardan bilgisayara kurulur fakat virüs değildir, google tarafından oluşturulmuş açık kaynak kodlu tarayıcıdır.
Avast:
Virüs değildir ama reklam yazılımıdır, setuplar ile kurulmaya çalışır. Haliyle kaspersky tarafından pataküte dövülür ama o masumdur
Yandex:
Yine chromium vakası, ama açık kaynak değil.
Hile yazılımları (?)
Bazıları mining yapar ama hepsi değil. İçerisinde inject vs. içerdiği için virüs olarak algılanır.
Alta önerilerinizi yazabilirsiniz.
Hayır arkadaşım , avast reklam anlaşması olmayan alakasız setuplarda da var.Adware degil hocam. Filezilla dosya istemcisinin Avast ile reklam anlaşması var. Kurulum sırasında sana Avast antivirüsü de yükleyelim diyor. Bu konu biraz bilinçsiz açılmış
Yazdım.Yandex
Bana setup üzerinde avast reklamının çıkma mantığını anlatır mısın? FileZilla kullanmanın konu ile alaksı yok, ben de kullanıyorum.Hocam filezilla gibi bankacılık yazılım sektöründe bile aktif olarak kullanılan bir program virüs mü yüklemeye çalışıyor pc lerimize? Nerden mi biliyorum. Akbankta yazilimciyim ve filezilla kullanıyorum. Güldürmeyin : )
Aslında soruyor sana çalışıyım mı diyeMemz? (!)
Setup üzerinde reklam çıkma mantığı mı? Tv de dizi izlerken araya 5-10 dakikalık reklamlarin girmesi?Bana setup üzerinde avast reklamının çıkma mantığını anlatır mısın? FileZilla kullanmanın konu ile alaksı yok, ben de kullanıyorum.
Eğer antivirüs 4.5 puan almışsa ve cheat engine kurulumunda reklam veriyorsa bu işte ters giden bir şey var.
O tür değil, antivirüs yazılımının sağlam şirketlerle anlaşması olur. CheatEngine gibi cheat tool'larında değil.Setup üzerinde reklam çıkma mantığı mı? Tv de dizi izlerken araya 5-10 dakikalık reklamlarin girmesi?