Neler Yeni

En iyi paralı antivirüs

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Kaspersky bitdefender öneririm.
anti-malware için zaten malwarabytes.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Ben uzun yıllar kullandım ve memnunum. 1-2 eksiği dışında fazla eksiğini göremedim. Benim göremediğim başka sorunları mı var?
En kötü virüs programlarındandır dostum virüsleri bulduğunu hiç görmedim ve bulsa bile virüsü değil bütün dosyayı siliyor.
bide buna para vermek saçmalık olur beleş bile kullanmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bağımsız kuruluşların testlerine bakın lütfen. Hep top 5 de kendisi.
Ben çok çektim kuzenimde.
internet de hiç öneren görmedim ama sizde haklı olabilirsiniz.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Bana hiç sıkıntı yaşatmayacak herkes tarafından en iyisi kabul edilen paralı bir antivirüs programı önerebilir misiniz ?
Gittigidiyorda eset var 57 tl. Onu alın sorun yaşamazsınız

Bura.K

80+ Silver
En kötü virüs programlarındandır dostum virüsleri bulduğunu hiç görmedim ve bulsa bile virüsü değil bütün dosyayı siliyor.
bide buna para vermek saçmalık olur beleş bile kullanmam.
Ben virüs taraması yaptığım zaman (5-6 yıl önce idi) 3.000'e yakın virüs temizlemiştim. O kadar kötü olacağını sanmıyorum. Tabii kendi deneyimim ile konuşuyorum.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Ben virüs taraması yaptığım zaman (5-6 yıl önce idi) 3.000'e yakın virüs temizlemiştim. O kadar kötü olacağını sanmıyorum. Tabii kendi deneyimim ile konuşuyorum.
Haklı olabilirsiniz ama daha iyileri var aslında yani ben para vermezdim açıkçası çünkü kötü söylentiler fazla programla ilgili.

Bura.K

80+ Silver
Haklı olabilirsiniz ama daha iyileri var aslında yani ben para vermezdim açıkçası çünkü kötü söylentiler fazla programla ilgili.
Ben o kadar kötü olduğunu sanmıyorum. Para konusun da haklı olabilirsiniz. Ancak beni uzun yıllar gayet iyi korumuştu. Tek sıkıntısı fazla bellek kullanması ve bazı siteleri gereksiz yere engellemesi. Onun dışında eskiden bilgisiz birisi olduğum için önüme gelen tüm "indir" tuşlarına basıyordum. O 3.000 virüsü'de ESET kapalıyken bulaştırmıştım. Yani temizliyor ve iş görüyor. Ama fiyatı biraz uçuk :)

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Ben o kadar kötü olduğunu sanmıyorum. Para konusun da haklı olabilirsiniz. Ancak beni uzun yıllar gayet iyi korumuştu. Tek sıkıntısı fazla bellek kullanması ve bazı siteleri gereksiz yere engellemesi. Onun dışında eskiden bilgisiz birisi olduğum için önüme gelen tüm "indir" tuşlarına basıyordum. O 3.000 virüsü'de ESET kapalıyken bulaştırmıştım. Yani temizliyor ve iş görüyor. Ama fiyatı biraz uçuk :)
Eset mi fazla bellek kullanıyor. Siz de bir de kaspersky ı görün. He kaspersky daha mı iyi. Evet daha iyi. :D

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Anti virüs programının amacı senin benim onun PC bağlantı kurup havuz oluşturup bende çıkan bir trojeni fark edip yarın bir gün sanada bulalaşırsa önlem laması değil midir.

Bu konuda Windows Defender windows kurulu olan pc lerde otomatik geldiği için havuz ağı daha kapsamlı değilmi. ?

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Kaspersky fazla bellek kullanmıyor ki? 300 MB ancak kullanıyor. ESET'de 750-1 GB kadar görmüşlüğüm var. Boşta bu kadar tüketiyor sen düşün :D.
Ama kasıyor hocam pc yi kaspersky. Yıllar önce de kasıyordu. Gecen sıfır bilgisayarima kurdum. Hala kasıyor. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,575
Üyeler
164,525
Son üye
mehmetcem
Top Bottom