PaLaaX
80+ Silver
Dahası
Esetmi ?? ironidir umarım.ESET veya Kaspersky olabilir.
Esetmi ?? ironidir umarım.ESET veya Kaspersky olabilir.
Ben uzun yıllar kullandım ve memnunum. 1-2 eksiği dışında fazla eksiğini göremedim. Benim göremediğim başka sorunları mı var?Eset mi? İronidir umarım.
Bağımsız kuruluşların testlerine bakın lütfen. Hep top 5 de kendisi.Esetmi ?? ironidir umarım.
En kötü virüs programlarındandır dostum virüsleri bulduğunu hiç görmedim ve bulsa bile virüsü değil bütün dosyayı siliyor.Ben uzun yıllar kullandım ve memnunum. 1-2 eksiği dışında fazla eksiğini göremedim. Benim göremediğim başka sorunları mı var?
Ben çok çektim kuzenimde.Bağımsız kuruluşların testlerine bakın lütfen. Hep top 5 de kendisi.
Gittigidiyorda eset var 57 tl. Onu alın sorun yaşamazsınızBana hiç sıkıntı yaşatmayacak herkes tarafından en iyisi kabul edilen paralı bir antivirüs programı önerebilir misiniz ?
Ben virüs taraması yaptığım zaman (5-6 yıl önce idi) 3.000'e yakın virüs temizlemiştim. O kadar kötü olacağını sanmıyorum. Tabii kendi deneyimim ile konuşuyorum.En kötü virüs programlarındandır dostum virüsleri bulduğunu hiç görmedim ve bulsa bile virüsü değil bütün dosyayı siliyor.
bide buna para vermek saçmalık olur beleş bile kullanmam.
Haklı olabilirsiniz ama daha iyileri var aslında yani ben para vermezdim açıkçası çünkü kötü söylentiler fazla programla ilgili.Ben virüs taraması yaptığım zaman (5-6 yıl önce idi) 3.000'e yakın virüs temizlemiştim. O kadar kötü olacağını sanmıyorum. Tabii kendi deneyimim ile konuşuyorum.
Ben o kadar kötü olduğunu sanmıyorum. Para konusun da haklı olabilirsiniz. Ancak beni uzun yıllar gayet iyi korumuştu. Tek sıkıntısı fazla bellek kullanması ve bazı siteleri gereksiz yere engellemesi. Onun dışında eskiden bilgisiz birisi olduğum için önüme gelen tüm "indir" tuşlarına basıyordum. O 3.000 virüsü'de ESET kapalıyken bulaştırmıştım. Yani temizliyor ve iş görüyor. Ama fiyatı biraz uçukHaklı olabilirsiniz ama daha iyileri var aslında yani ben para vermezdim açıkçası çünkü kötü söylentiler fazla programla ilgili.
Eset mi fazla bellek kullanıyor. Siz de bir de kaspersky ı görün. He kaspersky daha mı iyi. Evet daha iyi.Ben o kadar kötü olduğunu sanmıyorum. Para konusun da haklı olabilirsiniz. Ancak beni uzun yıllar gayet iyi korumuştu. Tek sıkıntısı fazla bellek kullanması ve bazı siteleri gereksiz yere engellemesi. Onun dışında eskiden bilgisiz birisi olduğum için önüme gelen tüm "indir" tuşlarına basıyordum. O 3.000 virüsü'de ESET kapalıyken bulaştırmıştım. Yani temizliyor ve iş görüyor. Ama fiyatı biraz uçuk
Kaspersky fazla bellek kullanmıyor ki? 300 MB ancak kullanıyor. ESET'de 750-1 GB kadar görmüşlüğüm var. Boşta bu kadar tüketiyor sen düşün .Eset mi fazla bellek kullanıyor. Siz de bir de kaspersky ı görün. He kaspersky daha mı iyi. Evet daha iyi.
Ama kasıyor hocam pc yi kaspersky. Yıllar önce de kasıyordu. Gecen sıfır bilgisayarima kurdum. Hala kasıyor.Kaspersky fazla bellek kullanmıyor ki? 300 MB ancak kullanıyor. ESET'de 750-1 GB kadar görmüşlüğüm var. Boşta bu kadar tüketiyor sen düşün .