aynen herkes open-source yazılımları reçeli ve kedileri severAynen dostum, sen open-source bir yazılımsın. Bir yazılımcı olarak seni seviyorum
Cheatengine in amaci senin uygulamayi hangi niyetle kullandigina gore değişir. Cheat engine bir hex editorudur. Bazen bir programdaki ya da oyundaki performans sorununu çözersin. Bazen de crashlerin önüne geçersin. Cheatengine, filezilla gibi uygualamsr free, açık kaynak kodlu uygulamalardid. Gelirleri bellidir. Bağış ve reklamlarla yaşamlarını sürdürürler. Cheatengine ne bilmiyorsunki neden reklam aldığını tartışalımO tür değil, antivirüs yazılımının sağlam şirketlerle anlaşması olur. CheatEngine gibi cheat tool'larında değil.
Ve ayrıca virüs sokuyor demedim. Reklam dedim.
aynen bendede var silemiyom babam bulaştırdıValliant?
HexEditor fakat size şunu açıklayamıyorum. EĞER BİR UYGULAMA 4.5 YILDIZ ALDI İSE VE EN İYİ VİRÜS PROGRAMI (?) SEÇİLDİYSE BU PROGRAMLARA DEĞİL. KURUMSAL UYGULAMALARA REKLAM VERİR.Cheatengine in amaci senin uygulamayi hangi niyetle kullandigina gore değişir. Cheat engine bir hex editorudur. Bazen bir programdaki ya da oyundaki performans sorununu çözersin. Bazen de crashlerin önüne geçersin. Cheatengine, filezilla gibi uygualamsr free, açık kaynak kodlu uygulamalardid. Gelirleri bellidir. Bağış ve reklamlarla yaşamlarını sürdürürler. Cheatengine ne bilmiyorsunki neden reklam aldığını tartışalım
Yanlış yaklaşım. Reklam reklamdir. Sen kıytırık bir mobil oyunda dünyanın en lüks otellerinin, en pahalı bilgisayar üreticilerinin reklamlarını görmüyor musun? Tartisma bitmistir benceHexEditor fakat size şunu açıklayamıyorum. EĞER BİR UYGULAMA 4.5 YILDIZ ALDI İSE VE EN İYİ VİRÜS PROGRAMI (?) SEÇİLDİYSE BU PROGRAMLARA DEĞİL. KURUMSAL UYGULAMALARA REKLAM VERİR.
Bence de bitmiştir. Akbank'ta iyi kodlamalar.Yanlış yaklaşım. Reklam reklamdir. Sen kıytırık bir mobil oyunda dünyanın en lüks otellerinin, en pahalı bilgisayar üreticilerinin reklamlarını görmüyor musun? Tartisma bitmistir bence
Sen virüs değilsin sen 4.5 milyon liralık bir şah esersinben virüs değilim suçluyolar beni
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben masum bir reçelli kediyim
Bu adware sayılamaz.
Hocam Avast zaten antivirüs programı değil mi?Merhaba, başlayalım:
Chromium:
Bazen reklamlardan bilgisayara kurulur fakat virüs değildir, google tarafından oluşturulmuş açık kaynak kodlu tarayıcıdır.
Avast:
Virüs değildir ama reklam yazılımıdır, setuplar ile kurulmaya çalışır. Haliyle kaspersky tarafından pataküte dövülür ama o masumdur
Yandex:
Yine chromium vakası, ama açık kaynak değil.
Hile yazılımları (?)
Bazıları mining yapar ama hepsi değil. İçerisinde inject vs. içerdiği için virüs olarak algılanır.
Alta önerilerinizi yazabilirsiniz.
Bence Avast belirli firmalara para vermiş setup ekranlarında adını çıkarmak için.O tür değil, antivirüs yazılımının sağlam şirketlerle anlaşması olur. CheatEngine gibi cheat tool'larında değil.
Ve ayrıca virüs sokuyor demedim. Reklam dedim.