Neler Yeni

Virüs sanılan fakat olmayan programlar #1

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Aynen dostum, sen open-source bir yazılımsın. Bir yazılımcı olarak seni seviyorum ♥️
aynen herkes open-source yazılımları reçeli ve kedileri sever
valla gülmekten kırılıyoz ab

Techno08

80+ Gold
Valliant?

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
O tür değil, antivirüs yazılımının sağlam şirketlerle anlaşması olur. CheatEngine gibi cheat tool'larında değil.
Ve ayrıca virüs sokuyor demedim. Reklam dedim.
Cheatengine in amaci senin uygulamayi hangi niyetle kullandigina gore değişir. Cheat engine bir hex editorudur. Bazen bir programdaki ya da oyundaki performans sorununu çözersin. Bazen de crashlerin önüne geçersin. Cheatengine, filezilla gibi uygualamsr free, açık kaynak kodlu uygulamalardid. Gelirleri bellidir. Bağış ve reklamlarla yaşamlarını sürdürürler. Cheatengine ne bilmiyorsunki neden reklam aldığını tartışalım

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
aynen bendede var silemiyom babam bulaştırdı
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide idle buddy

o kadar uğraştım silinmiyo

Nyan Cat, uzay boşluğunda arkasında gökkuşağı bırakarak ilerleyen hayali kedi temalı bir internet geyiği'dir. Üstünde bir reçelli ekmek vardır, bu da reçelli ekmeğin hep reçelli tarafına düştüğü efsanesi, kedilerin hep dört ayak üzerine düşmesi ve ikisinin birbirine bağlanması sonucu uzayda uçmaları söylencesinden gelir.

kaynak wiki

moira

80+ Bronze
Cheatengine in amaci senin uygulamayi hangi niyetle kullandigina gore değişir. Cheat engine bir hex editorudur. Bazen bir programdaki ya da oyundaki performans sorununu çözersin. Bazen de crashlerin önüne geçersin. Cheatengine, filezilla gibi uygualamsr free, açık kaynak kodlu uygulamalardid. Gelirleri bellidir. Bağış ve reklamlarla yaşamlarını sürdürürler. Cheatengine ne bilmiyorsunki neden reklam aldığını tartışalım
HexEditor fakat size şunu açıklayamıyorum. EĞER BİR UYGULAMA 4.5 YILDIZ ALDI İSE VE EN İYİ VİRÜS PROGRAMI (?) SEÇİLDİYSE BU PROGRAMLARA DEĞİL. KURUMSAL UYGULAMALARA REKLAM VERİR.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
HexEditor fakat size şunu açıklayamıyorum. EĞER BİR UYGULAMA 4.5 YILDIZ ALDI İSE VE EN İYİ VİRÜS PROGRAMI (?) SEÇİLDİYSE BU PROGRAMLARA DEĞİL. KURUMSAL UYGULAMALARA REKLAM VERİR.
Yanlış yaklaşım. Reklam reklamdir. Sen kıytırık bir mobil oyunda dünyanın en lüks otellerinin, en pahalı bilgisayar üreticilerinin reklamlarını görmüyor musun? Tartisma bitmistir bence

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhaba, başlayalım:
Chromium:
Bazen reklamlardan bilgisayara kurulur fakat virüs değildir, google tarafından oluşturulmuş açık kaynak kodlu tarayıcıdır.
Avast:
Virüs değildir ama reklam yazılımıdır, setuplar ile kurulmaya çalışır. Haliyle kaspersky tarafından pataküte dövülür ama o masumdur :D
Yandex:
Yine chromium vakası, ama açık kaynak değil.
Hile yazılımları (?)
Bazıları mining yapar ama hepsi değil. İçerisinde inject vs. içerdiği için virüs olarak algılanır.
Alta önerilerinizi yazabilirsiniz.
Hocam Avast zaten antivirüs programı değil mi?

O tür değil, antivirüs yazılımının sağlam şirketlerle anlaşması olur. CheatEngine gibi cheat tool'larında değil.
Ve ayrıca virüs sokuyor demedim. Reklam dedim.
Bence Avast belirli firmalara para vermiş setup ekranlarında adını çıkarmak için.

Top Bottom