Arama sonuçları: *

1. N

İos 18 nfc ile ödeme nasıl kullanılır

Nfc çalışmaz iphoneda. Ödemeler için kapalıdır. Qr kullanabilirsiniz.
  2. N

Iphone 12 ios 18 güncellemeli mi

Ben gayet memnunum. Isınma,kasma,takılma yok. Gayet stabil bir sürüm olmuş. Yalnız, çok nadir de olsa reset atıuor ama o benim cihazla ilgili bir sorun
  3. N

IOS iOS 18 ve iPadOS 18 Güncellemesi Geldi!

İphone 12 ve ipad 10. Nesile kurdum. İpad, donanım ve pil anlamında çok daha büyük olduğu için onda zaten sorun beklemiyordum. Beklediğim gibi oldu. Cihaz yağ gibi akıyor. 12'de şaşırdım açıkçası. Beklediğimden iyi çıktı. Cihaz yağ gibi akıyor. Pil konusunda bir şey diyemem. Benim pilin zaten...
  4. N

IOS Artık iphone gereksiz mi?

4 yıldır 12 kullanıyorum. Çok memnunum, aynı yıl piyasaya çıkan s 20 ultra’yı samsung iki sene sonra öldürdü. Android 14 almadı mesela. Ama benim telefonum ios 20’ye kadar güncelleme alacak. Apple Müşteri hizmetleri de gayet ilgili. Hal böyle olunca, iphone ile başlayan apple cihazıma sırasıyla...
  5. N

ios 18 betaya güncellenir mi

Beta sürümü geliştiriciler için. Telefon kitlenir, ısınır, tutarsızlaşır. Gerek yok bence.
  6. N

iphone için swiftkey alternatifi

Gboard olabilir. Bir araştırın derim
  7. N

Trojan, virüs (acil yardım)

Apple telefonlara da virüs girer. Android kadar kolay enfekte olamaz ama sonuçta açık kapı buldunduğu anda virüs girer. Yıllık 60₺'ye norton antivirüs programı alabilirsiniz. Telefonu itunes ile sıfırlayıp, yeni iphone olarak kurup tüm uygulamaları elle tek tek indirirseniz telefondaki zararlı...
  8. N

WhatsApp Yedeklenmeyen Mesajları Geri Getirme Nasıl Yapılır

İcloud yedeklemen olsa bile,iphonedan androide geçerken eğer whatsapp dışa aktar çalışmazsa, yüne mesajlar gider. Kısa süreli gm 22 plus kullanmıştım, yedeklerim gitmişti. 1709755329 İcloud yedeklemen olsa bile,iphonedan androide geçerken eğer whatsapp dışa aktar çalışmazsa, yüne mesajlar gider...
  9. N

airpods pro 2 aldım ama ismi değişti

Öncelikle; Ayarlar > Bluetooth'a gidin. Alternatif olarak, Ayarlar > [AirPods'unuz] yolunu da izleyebilirsiniz. AirPods'unuz orada bağlı görünüyorsa AirPods'unuzun yanındaki Daha Fazla Bilgi düğmesine , ardından Bu Aygıtı Unut'a dokunun. Son olarak onaylamak için yeniden dokunun. İşe...
  10. N

iOS 17 sonrasında oluşan donma

Büyük sürüm güncellemelerinde mutlaka sıfırlanması gerekiyor. Önerilen, itunes üzerinden olsa da ben wifi üzerinden yeni iPhone olarak sıfırlıyorum. Cihazda bulunan gereksiz yer kaplayan uygulama ve sistem artıkları silindiği için kuş gibi oluyor.
  11. N

IOS 17 YÜKLEDİKTEN SONRA GELEN BİLDİRİM SESİ SORUNU

Düzeltilemiyor. Saat satmak için yapıldığı düşünülüyor.
  12. N

İos 17’ye gecen var mi?

WiFi üzerinden güncelledim yani… Ota= Over The Air
  13. N

İos 17’ye gecen var mi?

Ben sırf kestirmelerde artık onay istemediği için geçtim. Samsungta yıllardır olan bir özellik daha yeni geldi. Böylece evden ayrıldığımda WiFi kapat, hücresel aç ve eve vardığımda tam tersi olacak şekilde ayarlayabildim . Gayet güzel çalışıyor. Klavye hızlanmış ve Safari daha stabil olmuş...
  14. N

İOS 17 Namedrop çalışmıyo

Ayarlar-genel-AirDrop,AirDrop’un yalnızca kişilere açık olması lazım. Ayrıca altta paylaşmayı başlatma şekli denilen kutucuğu açmanız gerekiyor. Ardından Kişilere gidip hangi bilgilerinizin paylaşılacağını seçin. Son olarak telefonda WiFi,Bluetooth ve internet bağlantısı açık olsun.
  15. N

İos 17’ye gecen var mi?

iPhone 12ye kurdum. Gayet stabil ve hızlı çalışıyor. Yalnız, iPhone’u sıfırlayıp, yeni cihaz olarak kurulum yapıp, uygulamaları elle teker teker indirmek çok faydalı oluyor. Bu işlemi ben otadan yaptım ancak laptop üzerinden kablo ile de yapabilirsiniz.
  16. N

İos 17’ye gecen var mi?

Bir de sıfırdan kurulum yapmak çok önemli. Yeni bir iphone olarak, hiçbir uygulama yüklemeden kurulmalı. Zira uygulamaların hemen hepsi ilk zamanlarda ios 17'ye hızlı bir şekilde güncellenir, optimizasyon sorunları giderilir. Batarya başta olmak üzere kasma,donma şikayetlerinin olmasının temel...
  17. N

İos 17’ye gecen var mi?

29’unda resmi sürümü çıkacak zaten. Beta yüklemek tehlikelidir. Saçma sapan hatalar alabilirsiniz. 2 hafta daha bekleyin, resmi sürümü yükleyin derim.
  18. N

60Hz Yenileme Hızıyla Tanıtılan iPhone 15

Biz bu başlıkta düz 15 serisini konuşuyoruz, prolar dediğiniz özelliklerle tercih edilebilecek seviyede zaten. Bu konuda hem fikiriz. Benim eleştirim, düz 15 modellerine. Üvey evlat muamelesi görmüş düz 15ler.
  19. N

60Hz Yenileme Hızıyla Tanıtılan iPhone 15

İşte bu yüzden de arge departmanı çalışmıyor. Millet de diyor ki, ne yapacağız usb 3 hızlarını. E be kardeşim, samsunga bak, adam s23 tüm serisine usb 3.2 verdi, 120hz verdi. Sen ver tam performansını, millet kullanır veya kullanmaz. Tüketicinin yerine karar alma! Sırf yenilik yaptık demek için...
  20. N

12 Eylül Apple sizce neler olucak?

Gelişiriciler konferansı tamamlandı. Orada yeni ios ve ipad os tanıtılmıştı. Burada yeni iphonelar tanıtılacak. Giriş ve plus modeli eski nesil işlemci ile gelecek, pro ve pro maxler yeni işlemci ile gelecek. Bir de ultra modddelinin tanıtılması bekleniyor ama o net değil. Kasası titanyum olacak...
Top Bottom