YazılımKafa
80+ Silver
Katılıyorum. Paranın hakkını almak istiyorsan en iyi seçenek samsung. Samsung s23 ve 24 serisi oldukça iyi.14promax kullanıyorum ve açıkçası yıllardır iphone kullanıyorum Fakat geliştirme gerçekten yok gibi bir şey. Son 4 yılda sadece dinamik ada geldi
Ram fazla falan fasa fiso iphone 8 bile coğu uygulamayı açık bırakabiliyordu güncellemeden önce
Sanki ios kullanmak kölelik gibi. 14promax neden ai almayacak? 15 ve 15plus bilr almayacak.sadece 15 pro ve max. Resmen üvey evlatlık
En basit pil duraklama özelliği bile sadece 15 serisinde var 14 13 neden almadı sarj duraklatmayı? Her yıl aynı üvey evlatlık durumu artık bakmaya başladı.
Pil sağlığı zaten rezalet kullandığım her iphone ve apple watchta yerleri öpmek zorunda 1 yıl geçince
Yani pek gelişme getirilmiyor ve cok kısıtlıyor illada son model olmak zorunda yoksa copu özellik alamıyoruz saka gibi. Neden bu zamana kadar bu kadar apple fanı olmuşum bilmiyorum. Belki arayüz ve Ram olayından dolayı ama artık baydı yani 16promax sızıntılara bakıyorum yine pek gelişme yok bira daha ışık girsin sensöre o kadar.
Sabahtan beri kendimi sorguluyorum. Birde oppo x7 ultra ve vivo x100 ultraya baktım internetten gerçekten muazzam kameraları hızlı sarjları ve soğutma sistemi var. En basit ben instada gezinirken cihaz ısınıyor.
Fiyatına değdiğini düşünmüyorum artık pek fazla. Moralim asırı bozuldu 16 serisinden ümitliydim ondada pek değişen bir şey yok.
Sizce Android e geçilir mi? Pura 70 işlemcisi geride kalıyor ambargo yüzünden direkt listeden cıktı
Geriye adam akıllı sadece oneplus samsung
Diğer vivo x100 ultra ve x7 ultra türkiyede satılmaması cok üzücü gerçekten.
Androide zaten geçmem daha bu telefonu ne kadar süre daha kullanabilirim yazılım güncellemesi 2 senesini 3 senesimi kaldı? Bittikten sonra Bi androide geçis düşünüyorum ki artık gerçekten baydım.
Edit aklıma geldi: iphone 4s pil sağlığı ne kadar gözükmesede bataryası harbi daha dayanıklı. Sanıyorum ki apple o zaman cürütmüyırdu bataryaları cünkü iphone 6s bitik durumda daha az kullanılmasına rağmen