Neler Yeni

İos 17’ye gecen var mi?

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Bende betasi vardi ama kurmadim hata olur diye sizce kuriyim mi iphone 11’e

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
29’unda resmi sürümü çıkacak zaten. Beta yüklemek tehlikelidir. Saçma sapan hatalar alabilirsiniz. 2 hafta daha bekleyin, resmi sürümü yükleyin derim.
Dediği gibi kesinlikle betada olan bir sürüm yükleme tam sürüm çıkınca yükle hatta onda bile hemen emin olma windows 11'den örnek alırsak betadan çıktığında bile sorunlar olmuştu hatta halen olduğu oluyor biraz zaman geçmesini bekle.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Dediği gibi kesinlikle betada olan bir sürüm yükleme tam sürüm çıkınca yükle hatta onda bile hemen emin olma windows 11'den örnek alırsak betadan çıktığında bile sorunlar olmuştu hatta halen olduğu oluyor biraz zaman geçmesini bekle.
Bir de sıfırdan kurulum yapmak çok önemli. Yeni bir iphone olarak, hiçbir uygulama yüklemeden kurulmalı. Zira uygulamaların hemen hepsi ilk zamanlarda ios 17'ye hızlı bir şekilde güncellenir, optimizasyon sorunları giderilir. Batarya başta olmak üzere kasma,donma şikayetlerinin olmasının temel sebebi, sıfırdan kurulum yapılmaması.

DarkQuell

80+
valla ben kurdum beta ilk çıktığı anda bi sıkıntı yaşamadım ios 16 yı da betada kullanmıştım

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Windowsla ios u bir tutmak biraz değişik olmuş. Apple da hata az oluyor. İlk çıktığı zaman yükleyebilirsiniz.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Windowsla ios u bir tutmak biraz değişik olmuş. Apple da hata az oluyor. İlk çıktığı zaman yükleyebilirsiniz.
İkiside işletim sistemi sonuçta ikisininde görevleri aynı nolucağı belli olmaz.

Arsenic-2

80+
14 pro max var beta kurdum gayet güzel ve kararlı çalışıyor hiç bir bug ve sorun göremedim şarj oranımda bir artış oldu ve bu da güzel bir yan diyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk çıktığı zaman mı ? d-dostum sen ciddi misin iki ayrı kullanıcı deneyimi tercihi sunan public ve developer da ilk çıktığında yükleyebilirsiniz mi ? sen ciddi misin ya

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
14 pro max var beta kurdum gayet güzel ve kararlı çalışıyor hiç bir bug ve sorun göremedim şarj oranımda bir artış oldu ve bu da güzel bir yan diyebilirim

İlk çıktığı zaman mı ? d-dostum sen ciddi misin iki ayrı kullanıcı deneyimi tercihi sunan public ve developer da ilk çıktığında yükleyebilirsiniz mi ? sen ciddi misin ya
Şarj oranında artış açaba böyle bir şey cidden doğrumu çünkü her gelen sürümde daha kötü oluyor diye biliyorum yapılan testlerde umarım ios 17 iyi olmuştur.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Ben genelde ios u ilk resmi çıkışında yüklüyorum ve hiç bir bug vs. Görmedim. Ama sadece ios ta yapıyorum.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
29’unda resmi sürümü çıkacak zaten. Beta yüklemek tehlikelidir. Saçma sapan hatalar alabilirsiniz. 2 hafta daha bekleyin, resmi sürümü yükleyin derim.
29 nerden çıktı ? 18 Eylül de dağıtılcak ios 17 leri

Uzun zamandır İPhone 13 de kullanıyorum Hiç bir sorun vs yok gayet güzel

Top Bottom