Neler Yeni

İos 17’ye gecen var mi?

donanimci98

80+ Bronze
Son public betayı kurdum. Zaten final sürümü olarak çıktı. Dağıtılmadan önceki son sürüm önden dağıtıyorlar son feedbackleri almak için. Şimdilik bir sorun yok.

El-Turco

80+ Bronze
Betada indirdim (Iphone 11) güzel kullanıyorum bazı değişiklikler var ama elle tutulur çooooooook büyük bir değişiklik göremedim. Betada pil sorunu olduğunu düşünüyorum. Ama hala finder bölümündeki kasmayı düzeltmemişler en çok kullandığım yer benim finder (hani ekranı yukarıdan aşağı çekince gelen uygulama arama bölümü) ve hala yazdığımda bazen uygulama yokmuş gibi davranıyor ya da hiç arama işlemine başlamıyor. Yatay ve şarjda kullanımda always on display gibi bir şey gelmiş ekranda saat ve takvimin çıktığı ha bi de uzaklık uyarısı gelmiş onu çok beğendim. Gece bazen parlaklık kısılınca telefonu yaklaştırıyorum bu ayar ile uyarı geliyor ekrana ''Iphone 'unuzu bir kol mesafesi kadar uzaklaştırın'' ve siz uzaklaştırana kadar uyarı ekrandan gitmiyor bence baya güzel ve yararlı olmuş bazen tilt ediyor ama güzel ya sevdim. Böyle şımartılmaya ihtiyacımız var hahahah

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf

Tim Cook

80+
Evet ben de iOS 17'deyim 2 haftadir ve hicbir hata gormedim, RC surum kullaniyorum zaten 2 gun sonra tam surum cikacak gibi. Kucuk detaylarla kullanici deneyimi artirilmis iyi olmus guzel olmus

şahin doğan

80+ Platinum
iPhonedo kanalının söylediğine göre İOS 17 ile birlikte İnstagram büyük sıkıntı çıkartıyormuş. İnstagram'dan dolayı ısınma ve pil sorunu ortaya çıkmış. İnstagram'ı aktif kullanıyorsanız bu sorunun çözülmesini bekleyin derim.
Önerdiğim şeyde İOS 17 çıkınca hemen yüklemeyin. İOS 17.1, 17.2, 17.3'ü bekleyin. Genelde en stabil sürüm 3-5 arası oluyor.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
iPhone 12ye kurdum. Gayet stabil ve hızlı çalışıyor. Yalnız, iPhone’u sıfırlayıp, yeni cihaz olarak kurulum yapıp, uygulamaları elle teker teker indirmek çok faydalı oluyor. Bu işlemi ben otadan yaptım ancak laptop üzerinden kablo ile de yapabilirsiniz.

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
13 pro ya kurdum denilenin aksine instagram'da bir sorun göremedim şuan gayet stabil

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
iPhonedo kanalının söylediğine göre İOS 17 ile birlikte İnstagram büyük sıkıntı çıkartıyormuş. İnstagram'dan dolayı ısınma ve pil sorunu ortaya çıkmış. İnstagram'ı aktif kullanıyorsanız bu sorunun çözülmesini bekleyin derim.
Önerdiğim şeyde İOS 17 çıkınca hemen yüklemeyin. İOS 17.1, 17.2, 17.3'ü bekleyin. Genelde en stabil sürüm 3-5 arası oluyor.
Ben sırf kestirmelerde artık onay istemediği için geçtim. Samsungta yıllardır olan bir özellik daha yeni geldi. Böylece evden ayrıldığımda WiFi kapat, hücresel aç ve eve vardığımda tam tersi olacak şekilde ayarlayabildim . Gayet güzel çalışıyor. Klavye hızlanmış ve Safari daha stabil olmuş. Reklam engelleme özelliği çok daha efektif çalışıyor ve AdBlock ile çakışmıyor.
NameDrop daha denemedim ama kartvizit kullananlar için harika bir özellik.
iPhone 12 için bu güncelleme gayet stabil ve akıcı şimdilik.

melihxfg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
melih kaya
iPhone 12 kullanıyorum şarj daha iyi olmaya başladı sanırsam daha az bitiyor bugün denicem bakalım nasıl iOS 17

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
asemo boa
iPhone 12ye kurdum. Gayet stabil ve hızlı çalışıyor. Yalnız, iPhone’u sıfırlayıp, yeni cihaz olarak kurulum yapıp, uygulamaları elle teker teker indirmek çok faydalı oluyor. Bu işlemi ben otadan yaptım ancak laptop üzerinden kablo ile de yapabilirsiniz.
ota ne demek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,358
Üyeler
161,987
Son üye
YouSuffer
Top Bottom