- Reaksiyon skoru
- 806
Son public betayı kurdum. Zaten final sürümü olarak çıktı. Dağıtılmadan önceki son sürüm önden dağıtıyorlar son feedbackleri almak için. Şimdilik bir sorun yok.
18 de gelmiyor mu ?29’unda resmi sürümü çıkacak zaten. Beta yüklemek tehlikelidir. Saçma sapan hatalar alabilirsiniz. 2 hafta daha bekleyin, resmi sürümü yükleyin derim.
18 de geliyor18 de gelmiyor mu ?
Şuan sunuldu ios 17 tam sürümü ile sizce kuruyim mi ?Bende betasi vardi ama kurmadim hata olur diye sizce kuriyim mi iphone 11’e
Ben sırf kestirmelerde artık onay istemediği için geçtim. Samsungta yıllardır olan bir özellik daha yeni geldi. Böylece evden ayrıldığımda WiFi kapat, hücresel aç ve eve vardığımda tam tersi olacak şekilde ayarlayabildim . Gayet güzel çalışıyor. Klavye hızlanmış ve Safari daha stabil olmuş. Reklam engelleme özelliği çok daha efektif çalışıyor ve AdBlock ile çakışmıyor.iPhonedo kanalının söylediğine göre İOS 17 ile birlikte İnstagram büyük sıkıntı çıkartıyormuş. İnstagram'dan dolayı ısınma ve pil sorunu ortaya çıkmış. İnstagram'ı aktif kullanıyorsanız bu sorunun çözülmesini bekleyin derim.
Önerdiğim şeyde İOS 17 çıkınca hemen yüklemeyin. İOS 17.1, 17.2, 17.3'ü bekleyin. Genelde en stabil sürüm 3-5 arası oluyor.
İPhone 11 de sıkıntı yok ben yükledimiPhone 12 kullanıyorum şarj daha iyi olmaya başladı sanırsam daha az bitiyor bugün denicem bakalım nasıl iOS 17
ota ne demekiPhone 12ye kurdum. Gayet stabil ve hızlı çalışıyor. Yalnız, iPhone’u sıfırlayıp, yeni cihaz olarak kurulum yapıp, uygulamaları elle teker teker indirmek çok faydalı oluyor. Bu işlemi ben otadan yaptım ancak laptop üzerinden kablo ile de yapabilirsiniz.