Arama sonuçları: *

1. A

Cosori 4.7L Airfryer alınır mı ?

Bunun çözümünü bulan sanırım cosori dualblazer. Hem alttan hem üstten ısıtıp üflüyor. Standart airfrylarda hava üfleyerek ısıtma ve pişirme olduğu için çok doldurunca hava aşağıya geçemiyorum doğal olarak pişmiyor
  2. A

Phlips 4.7lt kullanıyorum biraz küçük geliyor 2kişi için ayrıca airfrylar çok doldurunca iyi pisiremiyor. Ben cosori alırdım lakin çizilme ve koku hakkında bilgim yok
  3. A

Eğer alabiliyorsun Philips 4.7lt kullanıcısı olarak 5.5lt lık cosori al
  4. A

Traş makinesi önerilerı

Hocam her gün traş olmanız gerekmiyor mu yoksa 3 4 günlük sakalı kesebiliyor mu
  5. A

Traş makinesi önerilerı

Hocam bunlardan çok emin değilim şuan kullandığım makineden daha iyi alırlar mı birde vücut başlığı olanlara bakıyorum direk kullanan biri varsa bilgilendirebilir mi
  6. A

Traş makinesi önerilerı

Hocam hangi modeli bir sürü modeli var
  7. A

Traş makinesi önerilerı

Hocam 1500tl ye kadar bütçem var
  8. A

Traş makinesi önerilerı

Hocam braunun hangi modelini kullandınız
  9. A

Traş makinesi önerilerı

Braunun hangi serisini kullandınız
  10. A

Traş makinesi önerilerı

Merhaba şuan philipsin 3000 serisi tras makinem var saç sakal karışık olandan. Pek memnun değilim çok güzel almıyor uzun kalıyor ayrıca biraz tahriş ediyor. Jilet kullanmak zor gelmediği sürece kullanmıyorum şimdi yeni makine almak istiyorum. Aklımda 3 seçenek var 1.Phlips Oneblade 2.Philips...
  11. A

kaliteli erkek bakım seti önerisi

Hangi modelini aldın sen
  12. A

Kahve Makinesi Önerisi

O paraya uğraşmak istemiyorum dersen nespresso makineleri mantıklı ama kahve kapsülleri bir tık pahalı
  13. A

kaliteli erkek bakım seti önerisi

Hocam aldınız mı vücut için nasıl bende alıp bı bıçağı yüz bir bıçağı vücut için kullanmayı düşünüyorum
  14. A

Televizyon önerisi 55- 65 inch arası

Hocam eğer Manisa veya İzmir çevresinde oturuyorsanız VsOutlet mağazasına bakın derim. Sadece Vestel ürünleri değil zaman zaman Toshiba gibi bazı markaların ürünleride oluyor ve piyasadaki en ucuz fiyatından %30 civarında daha ucuza satılıyor. 2 sene önce 165 ekran Toshiba nin akıllı...
  15. A

regal tv öneriyor musunuz nasıldır ?

Sunny kullandım memnunum regal ve sunny vestel tarafından üretiliyor diye biliyorum. Fakat regal in üretim kalitesi biraz kötüydü. Eğer izmir manisa taraflarında oturuyorsan Vs outlete git techwood vestel toshiba sunny gibi vestel tarafından üretilen ürünleri piyasaya göre %20 daha ucuza...
  16. A

Traş Makinesi Nerede Tamir Ettirilir?

Bu zamanda kimse yapmaz normalde bir telefon bilgisayar tamircisi parça değişimi gerektirmiyorsa rahatlıkla tamir edebileceği bir eşya ama küçük işlere kimse bakmak istemiyor. Biraz elektronik bilgin varsa kendin içini açıp bak belki düşürünce bir kablo soket falan yerinden oynamıştır...
Top Bottom