Akhisarli45
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 335
- İsim
- Berke
Merhaba şuan philipsin 3000 serisi tras makinem var saç sakal karışık olandan. Pek memnun değilim çok güzel almıyor uzun kalıyor ayrıca biraz tahriş ediyor. Jilet kullanmak zor gelmediği sürece kullanmıyorum şimdi yeni makine almak istiyorum.
Aklımda 3 seçenek var
1.Phlips Oneblade
2.Philips multigrom 7000 serisi veya muadili Braun mgk7000 serisi
Vücut içinde kullanmak istiyorum. İkisinde de vücut için başlık geliyor ama performanslarından emin olamıyorum kullanan arkadaşlar var mı özel bölgelerde kullanabiliyor muyuz.
Onun dışında Oneblade jilet kadar iyi alıyormu aynı şekilde 2. Seçenekte olanlar ne kadar iyi sakal alır. Beni bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Birde Oneblade Ler 600tl den başlıyor pro olanlar 1600tly kadar gidiyor aralarında ne gibi farklılıklae var kesim performansı açısından
Aklımda 3 seçenek var
1.Phlips Oneblade
2.Philips multigrom 7000 serisi veya muadili Braun mgk7000 serisi
Vücut içinde kullanmak istiyorum. İkisinde de vücut için başlık geliyor ama performanslarından emin olamıyorum kullanan arkadaşlar var mı özel bölgelerde kullanabiliyor muyuz.
Onun dışında Oneblade jilet kadar iyi alıyormu aynı şekilde 2. Seçenekte olanlar ne kadar iyi sakal alır. Beni bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Birde Oneblade Ler 600tl den başlıyor pro olanlar 1600tly kadar gidiyor aralarında ne gibi farklılıklae var kesim performansı açısından