Ürünlerin linki var mı hocamArkadaşlar cashback ile 2100tl ye geliyor sizce alınır mı ? Üründe koku ve çizilme ile ilgili çok şikayet gördüm kullanan var mı ? Yoksa 300-400 daha verip Philips almak daha mı mantıklı ?
Ürünlerin linki var mı hocam
Alabiliyorum lakin 500tl daha vermem gerekiyor Cosori ye göre sizce değer mi ? Birde Cosori için çok fazla koku ve çizilme işlayeti var sizde oldu mu ?Eğer alabiliyorsun Philips 4.7lt
kullanıcısı olarak 5.5lt lık cosori al
Bu Philips'te yazılım sorunu yaşadı bi abim yaşayan birkaç kişi de var, bi hata veriyor ve çalışmıyor. Çok sıkıntı bir şey değil garantide 15 günde yenisini gönderdiler. Kendimiz de philips kullanıyoruz gayet memnunuz.
Phlips 4.7lt kullanıyorum biraz küçük geliyor 2kişi için ayrıca airfrylar çok doldurunca iyi pisiremiyor. Ben cosori alırdım lakin çizilme ve koku hakkında bilgim yokAlabiliyorum lakin 500tl daha vermem gerekiyor Cosori ye göre sizce değer mi ? Birde Cosori için çok fazla koku ve çizilme işlayeti var sizde oldu mu ?
Philips 7.3lt kullanıyoruz yine yetmiyor doldurunca da dediğiniz gibi doğru düzgün pişirmiyor.Phlips 4.7lt kullanıyorum biraz küçük geliyor 2kişi için ayrıca airfrylar çok doldurunca iyi pisiremiyor. Ben cosori alırdım lakin çizilme ve koku hakkında bilgim yok
Bunun çözümünü bulan sanırım cosori dualblazer.Philips 7.3lt kullanıyoruz yine yetmiyor doldurunca da dediğiniz gibi doğru düzgün pişirmiyor.
Alt pişiyor da orta pişmiyor. Bu teknoloji de güzelmiş.Bunun çözümünü bulan sanırım cosori dualblazer.
Hem alttan hem üstten ısıtıp üflüyor. Standart airfrylarda hava üfleyerek ısıtma ve pişirme olduğu için çok doldurunca hava aşağıya geçemiyorum doğal olarak pişmiyor