Arama sonuçları: *

1. 5

Darboğaz nasıl anlaşılır.

Afterburner ile oyun sırasında CPU ve GPU kullanımına bakarak anlaşılır.
  2. 5

Csgo başlatma seçenekleri kodları (help)

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1325659427 Hocam haritaya abone olun, her şeyi gönlünüzce ayarlayın. Benim çözünürlüğüm 880x660, size vereceğim kodlar dengesiz olur.
  3. 5

Hocam radar nedir? Minimap'ten mi bahsediyorsunuz?
  4. 5

Oyunun içine net_graph 1 yazarsan hep açık kalır zaten, başlangıca yazmana gerek yok. Hata oyunun içinde iken bindToggle N net_graph yaparsan ''N'' tuşuna bastığın her zaman Graph açılır ve kapanır. +fps_max 0
  5. 5

Bios Tamamen Nasıl sıfırlanır

BIOS pilini çıkarıp 10 dakika bekleyin, tekrar takın. Startlayın, sıfırlanmış olacaktır.
  6. 5

Bios Güncellerken PC Kapandı Ne Yapmam Gerek?

Hocam ben mi yanlış yazdım, yoksa siz mi yanlış anladınız? BIOS güncellemek garanti içinde, yani problem yok anlamında dedim.
  7. 5

Tüh ya, neyse Garanti'ye yollayın. BIOS güncellemek garanti kapsamında oluyor diyorlar, problem olmaz diye okudum.
  8. 5

Servise yollayın. Garantisi var mı?
  9. 5

PC ÇALIŞIYOR GÖRÜNTÜ YOK

Macun yenilerken bir şey yapmış olmayasın?
  10. 5

PC ÇALIŞIYOR GÖRÜNTÜ YOK

DDR3 sisteme DDR4 RAM nasıl taksın? :D
  11. 5

Pc çalışırken kasayı masanin soluna iktirdim pc aniden kapandi

Kablo'dandır kardeşim bende de arada oluyor.
  12. 5

sürekli oyun yükleyip silmek

Tamam dostum, "fazla" oyun yüklemek, zararlı. Onda tamamım. Ben zaten korsan kullanmamalısın demedim, demem de. Korsan kullanmadığın sürece pek bir problem olmaz mânasında dedim.
  13. 5

He herkes bilemiyor işte kardeş. O yüzden riskli anladın mı? Herkes bilinçli değil, o yüzden korsan deneyimsiz kullanıcılar için oldukça problemli. Anladın mı? Genel kullanıcı için risk var, o yüzden problemli? Okay?. 1630191568 TB yazacaktım kusura bakma.
  14. 5

E hocam oyun oynamak da yorar o zaman? Bence hesaba katmak doğru değil. Şimdi düşündüm de 30-40GB yazma ömrü olan diskler var, haklısın Burak hocam, oyun yüklemek zarar verir, verebilir daha doğrusu. 👍
  15. 5

Korsan kullanan birisi olarak bal gibi de değiştiriyor. İstediğin siteden indir, kur. Çok riskli bir şey. Bunu herkese sor, korsan oyun indirmek, oldukça riskli bir işlemdir.
  16. 5

Yani evet de bu o kadar yavaş bir süreç ki hesaba katmak ahmaklık. Bir oyun ortalama 35 40 GB, her gün bir kere indirse ne olur? İndirmese ne olur? Sistem oyun oynarken de deli gibi okuyup yazıyor, o zaman oyun oynamak PC'ye zarar verir diyelim, mantığına yatar mı?
  17. 5

Niye olabilir? 1630190768 Niye saçlamaşım ki? Saçma olan şey tam olarak ne açıklar mısın?
  18. 5

Neye gülüyorsunuz yada kahkaha atıyorsunuz arkadaşlar? 1630190472 @Samaeldrazi @fatihcevik @Hudzell
  19. 5

Hayır, orijinal olduğu sürece zararı yoktur. 👍
  20. 5

PC öldü mü bende mi sıkıntı var

Vallahi hocam, Format at diyeceğim. Ama firmat en son çözümdür, sana ben yardımcı olamam. Bu forumda dediklerine göre öğlen yoğunluk oluyormuş. Konuyu öğlen vakti öne çıkar.
Top Bottom