Arama sonuçları: *

1. Derek Pappalardo

Elektriksel input lag bilgisi olan var mı?

O iç tesisat dediği şeyin prizle hiçbir bağlantısı yok. Elektrik prizi değişimi gibi şeyler müzikle uğraşıyorsan vb. aşırı gürültü olması durumunda yapılır çünkü topraklama gürültüyü yok eden tek şeydir, gerek tesisat gerek priz değiştirilerek topraklamadaki bağlı olmayan kısım tekrar bağlanır...
  2. Derek Pappalardo

Xbox Series S mi yoksa RTX2060/RX6600 Pc mi?

Xbox için yok bunlar. Sırf bu yüzden bile PC.
  3. Derek Pappalardo

Akım korumalı priz önerisi

Akım korumalı priz sadece dengesiz akım gelmesini engelliyor ve topraklama yapıyor, elektrik kesintisi esnasında fayda sağlamasını bekleme, bunun için UPS'ler var.
  4. Derek Pappalardo

yeni sisteme geçicem neleri indirmem gerekli?

3200G dediğine göre Vega 8 :D
  5. Derek Pappalardo

yeni sisteme geçicem neleri indirmem gerekli?

USB belleğe Windows 10 kurulum ISO'su yazsan yeter, sürücüleri internet bağlantısı olduğu sürece kendi kurar Windows. Masaüstü ekranını gördükten sonra indiririp kurarsın Radeon Software son sürümünü.
  6. Derek Pappalardo

Bilgisayarım Bazen Açilıyor Bazen Açïlmıyor

GPU'yu mu temizledin? PCI yuvasına tam oturtamamış olabilirsin.
  7. Derek Pappalardo

"Parça Bekliyor - Servisten "tam olarak ne anlama geliyor?

20 günden fazla sürerse muadilini veya üst modelini geçici olarak vermek zorundalar diye biliyorum, canlı desteğe yaz bence.
  8. Derek Pappalardo

Cda dosyaları çalışmıyor

Disk bozuk olabilir. CDA dosyası yürütmek pek de zorlayıcı bir iş değil.
  9. Derek Pappalardo

Cda dosyaları çalışmıyor

Bu ekranda diske sağ tıklayıp yürüt de demiştim. Yürüt seçeneği yok mu?
  10. Derek Pappalardo

Cda dosyaları çalışmıyor

İçini açmak yerine Windows Gezgini ana sayfasından sağ tıklayıp yürüt demeyi dener misin?
  11. Derek Pappalardo

GTX 950 İ5 3450 Darboğaz Yaparmı

Darboğaz yapmaz, PSU yeterli. 760 alma sakın 950 varken.
  12. Derek Pappalardo

Gtx 950 Vs Gtx 760 Çok Önemli

950 daha güncel ve daha iyi. Zaten PSU 760'a yetmeyecektir. Can sıkacak derecede darboğaz olmaz. 760 çok yüksek TDP değerine sahip değil fakat neredeyse tüm modellerinde en az 4 adet bakır soğutma borusu gördüm. GTX 760 soğutucusunu söküp referans Vega 56'ya takarak soğutmayı iyileştirenler...
  13. Derek Pappalardo

Gtx 760 İle Ilgili Sorular

350W büyük ihtimalle 200 falan veriyordur. Yetmez.
  14. Derek Pappalardo

Antistatik bileklik önemlimi

Ameliyat eldiveni tak. Yıkamak pek işe yarar bir yol değil. Kurularken statik elektrik oluşabilir. Plastik yalıtkan olduğu için sende elektrik varsa da geçirmez.
  15. Derek Pappalardo

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık mıdır?

Yine gelmiş araba/çikolata/ekmek/gres yağı/peluş ayı alamıyorsan çalacak mısıncılar... 2 saat denemek için yeterli bir süre değil günümüz oyunları için. Korsanından birkaç bölüm veya tamamını oynayıp sevdiysen parasını verip hakkını ödemek en iyisi. Sevmem büyük ihtimalle diye korsan kurduğum...
  16. Derek Pappalardo

1660 Super ve Ryzen 5 3500x ile darboğaz mı yaşıyorum?

Takılma sandığın şey ekran yırtılması olabilir. Oynanışı acayip şekilde baltalıyor, sanki FPS bir anda düşmüş gibi geliyor. Görüntü ikiye bölünüyor. Ya 60 FPS sınırıyla oynayacaksın ya da G-Sync monitör alacaksın. Display Port sahibi bir Freesync monitör alıp DP ile bağlarsan da Freesync...
  17. Derek Pappalardo

Bilgisayarım Sürekli Kapanıyor

PSU'yu kasadan çıkarsan daha rahat edersin. CPU güç ve ekran kartı güç kablosunu da takman lazım, yoksa sistem çalışmaz.
  18. Derek Pappalardo

Ben kasayı söküp uzay montaj denemiştim ve çalışmıştı, sökerken antistatik bileklik takmanı tavsiye ederim. Bileklik yoksa ameliyat eldiveni takman da yeterli olur.
  19. Derek Pappalardo

PSU şalterini indirip güç düğmesine birkaç kere bas, sonra açmayı dene. Bu şekilde olmazsa söküp alman lazım.
  20. Derek Pappalardo

Ben temizlemememe rağmen söküp taktığımda aynı hata ile karşılaştım yaklaşık 1 hafta önce. Sorun GPU'nun tam oturmaması çıktı. Prizin topraklı olduğundan eminsen PCI yuvasını kontrol et, belki sol tarafı tam girmemiştir.
Top Bottom