Arama sonuçları: *

1. G

Çözüldü✓ Overclook yaparken hata yaptım nasıl düzeltirim

Bios pilini çıkarıp biraz beklettikten sonra takın. Varsa CLR_CMOS pinlerine birkaç saniye birkaç saniye metal temas ettirerek yapabilirsiniz, ama o anakartta var mı bilmiyorum.
  2. G

Çözüldü✓ Bilgisayarım aniden kapanıyor

Başarılarının devamını dilerim, yalnız ortalıkta çok deme böyle olay çıkarırsın. 3600'ün 65W'ı geçmediği testlerle hayatının kalanında mutluluklar.
  3. G

3600'ün 65W olduğunu falan sanıp bunun üzerinden bir kanıtlama yapmaya çalışarak giriyorsun tartışmaya, okumam bile.
  4. G

Sentetik render testleri falan yap sen o zaman stabilite testi için. Bilmem farkına varır mısın ama burada mesele senin gündelik kullanımında işine yarayacak komutlarla test yapmak olsaydı CPU-Z benchi kadar falan yüke sok yeterdi. Bir işlemcinin stabilitesini bütünüyle test etmek için var bu...
  5. G

Bu Ssd'yi Masaüstü Si̇stemi̇mde Kullanabi̇li̇r Mi̇yi̇m ?

M.2 slotu var anakartınızda, ona takılacak. Görselini atıyorum hemen. 1647362054 Bu slota takıp sağda uzunluğuna uygun olan kısımdan m.2 vidası ile vidalayacaksınız. Vidayı anakartta bulabilirsiniz.
  6. G

Çözüldü✓ Pc açılmıyor yardım…

Açıkken bir anda güç kesildiğinde SSD'de bir hata olmuş olabilir belki, bilemiyorum.
  7. G

Windows'un yüklü olduğu cihazda veya direkt Windows'ta bir problem var. Olabilir, yedekte başka bir kablo varsa onunla da deneyebilirsin. Bu arada herhangi bir OC ayarı var mıydı?
  8. G

Boot etmiyor. SSD kablosunu kontrol eder misin?
  9. G

Discord ve Fortnite çalışmıyor.

Ekran kartı driverı güncel mi? Ayrıca gri ekran derken tam olarak nerede takılıyor discord?
  10. G

Psu yandı bilgisayarımda onemli dosyalar vardı!?

Güç kontrolünü kaybedip anakarta yüksek güç verip anakart da diğer bileşenlere ve SSD/HDD'ye zarar gelmediyse bir şey olmaz. Denemeniz gerek öğrenmek için.
  11. G

Sistem yükseltme güncelleme ?

Güç kaynağı yetersiz kalmaz, ama segment olarak elinizdeki düşük kalır. Yenilemek için de bütçe yetersiz olur, anakartı hiç almayıp 5600x + üst düzey bir PSU yapabilirsiniz. Eğer 5600x istiyorsanız : 5600x + PSU + Klavye + Kulaklık olarak bir yükseltme öneririm.
  12. G

Yeterli gelir. Ama 4K bence daha iyi kullanılabilir. https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b550-a-pro-amd-am4-ddr4-atx-fiyati,746099853.html...
  13. G

PSU, anakart, işlemci değişebilir. İsteğe bağlı kaliteli bir markaya ait kasa edinebilir, veya eldeki kasanın içine(eğer mesh ızgara ise) hava akışı değerleri yüksek fanlar eklenebilir.
  14. G

Oyun oynarken ekran yeşil oluyor.

Display Driver Uninstaller uygulamasını indirin. https://www.technopat.net/sosyal/konu/ddu-ile-sueruecue-kaldirma-rehberi.44964/
  15. G

Oyun oynarken ekran yeşil oluyor.

Benim dediğim gibi sürücüyü tamamen silip ardından mı yüklemiştiniz?
  16. G

Anlamsız FPS Düşüklüğü

Wise Care 365 ile gereksiz çerezleri, kayıt girdiklerini vb. silebilirsiniz, ama FPS'e etki edeceğini sanmam. Sadece günlük kullanımda hafif bir hızlanma sağlayabilir.
  17. G

Anlamsız FPS Düşüklüğü

Aklıma başka da bir şey gelmiyor maalesef.
  18. G

Anlamsız FPS Düşüklüğü

Tamamdır, her zaman yazabilirsiniz. Müsait olunca dönüş yaparım. Trojan'lar CPU, RAM gibi bileşenlerin kullanım yüzdesine etki ederek oyun performansına olumsuz etki etmiş olabilir. Umarım çözülmüştür.
Top Bottom