Neler Yeni

Psu yandı bilgisayarımda onemli dosyalar vardı!?

Elmar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Elmar alazov
Dün gece Benim psu yandı bilgisayarımın icinde onemli Dosyalarım vardı, yeni psu alıp takdığmda bilgisayarın hafızası silinecekmi?
yoksa bu hafızayı etkilemicekmi?

PixDraw

80+ Bronze
Dün gece Benim psu yandı bilgisayarımın icinde onemli Dosyalarım vardı, yeni psu alıp takdığmda bilgisayarın hafızası silinecekmi?
Psu tek yandıysa herhangi bir sorun yaşamazsın sıkıntı yok diskler kolay kolay yanmaz zaten

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Yunus
Anakarta fazla güç verdiyse diğer donanımlarında zarar görmüş olabilir psu alıp denemen lazım.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ssd/hdd ye bir şey olmadıysa sıkıntı yok.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Güç kontrolünü kaybedip anakarta yüksek güç verip anakart da diğer bileşenlere ve SSD/HDD'ye zarar gelmediyse bir şey olmaz. Denemeniz gerek öğrenmek için.

PixDraw

80+ Bronze
Bu arada hangi sistem olursa olsun akım korumalı priz kullanmanızı öneririm kullandığınız sistemin hiçbir önemi yok sağlam bir akım korumalı priz şart

Elmar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Elmar alazov
Düşük bir ihtimal muhtemelen sorun yoktur hdd veya ssd ne kullanıyorsanız zarar görmemiş olması yeterli. Hangi psu kullanıyordunuz ?
Markası yazmiyor atx450 wat chin malı. 7 yıl boyunca kulandım!

Düşük bir ihtimal muhtemelen sorun yoktur hdd veya ssd ne kullanıyorsanız zarar görmemiş olması yeterli. Hangi psu kullanıyordunuz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,946
Üyeler
164,935
Son üye
seriano
Top Bottom