Arama sonuçları: *

1. L

Laptopuma Monitörü Nasıl Bağlayabilirim?

destekleyen kablo ile 240 hz alırsın.
  2. L

3 Gün önce sistem aldım ve bence ses cok cıkıyor

ne sesi geliyor ? titreşim sesi gibi bir ses mi camı tutan vidalar tam sıkıyor mu hocam örnek video ekleyebilirsen daha rahat yardımcı olmaya çalışalım
  3. L

Win 11 güncellemesi geldi ne yapayım

kısa bir süre sonra windows10 desteği kesilecek bir şekilde geçeceğiz ama ben de direniyorum geçmemek için son ana kadar windows10 da devam :)
  4. L

RTX 3060 sistemi nasıl yükseltirim ?

ryzen 5 5600x alacaksa satmasına gerek yok sadece işlemci alarak yükseltebilir.
  5. L

Çözüldü✓ Rtx 3070 500watt Psu ile kullanabilirmiyim

ben şahsen riske girmezdim. 600W daha iyi olur bence
  6. L

İtopya Servis Değişim Kararı

mağaza işleyişleri nasıl bilmiyorum hocam görüş bence gitmeden önce mağaza ile.
  7. L

mislini vermek zorunda ama işte bu durumda. bu konu üzerine gidiniz
  8. L

yakın zamanra razer farem arızalandı. itopyaya gönderdim, itopya da arena bilgisayara gönderdi. arena bilgisayar ise farenin arızalı olduğunu ve değişim/iade formunu itopyaya gönderdiğini iletti. yaklaşık 2 hafta itopya ile sürekli telefon görüşmesi ve mailleşme yolu ile iletişime geçtim ve...
  9. L

itopya'da Alihan bey var benim en son razer fare değişim sorunumda kendisi yardımcı olmuştu istersen bi onunla görüşmeyi dene. sonuçta büyük zarar edeceksin bu durumda şuan kabul edersen ExploiT arkadaşında dediği gibi tüketici hakem heyetine gideceğini de söyle ve gerçekten de git derim sonuç...
  10. L

ürün hala üretilen bir ürünse tedarik etmek zorunda diye biliyorum. misli ile alma hakkınız da var sanırım. aynı modeli veremiyorsa mislini vermeli ben zamanında hp ye notebook verdim aynı ürün yoktu bana tercih sundular ya para iadesi ya da misli ile farklı bir notebook , gönderdiklri...
  11. L

Çözüldü✓ Casper Excalibur G770 görüntü bozukluğu

evet hocam %125 idi 100 e çektim ve düzeldi Allah senden razı olsun sağolasın
  12. L

tamamdır çok teşekkür ederim akşam eve gidince deneyeceğim eyvallah
  13. L

gerçekten mi çok sevinirim hocam hala devam ediyor bende
  14. L

Evet aynı şeyi bende yaşıyorum Dediğiniz gibi bazı programlarda oluyor bende de Sanki o programın çözünürlüğü çok düşük gibi gözüküyor
  15. L

Bilgisayardan anlamadığım bir ses geliyor

Arkadaşlar selamlar bilgisayarın içinden garip bir ses geliyor her zaman gelmiyor ara ara geliyor ve 2-3 defa sanki yay gerilipte bırakırsınız ya onun gibi bir ses çıkarıyor. video olarak ekliyorum daha önce böyle bir ses duyan var mı siteye vidyo ekleyemiyorum o yüzden youtube a ekledim
Top Bottom