Arama sonuçları: *

1. MagicPump

Valorant ekran kartı sürücüsü çöktü hatası yardım

tam bilgisayar özelliklerini yazar mısın xmp profili açık mı
  2. MagicPump

Sağlam sistemde micro stuttering problemi

bu konuyla ilgili valorant için redditte yerli yabancı forumlarda vs çok araştırma yaptım bir çok sebebi olabilir hatta evdeki elektrik tesisatından dolayı bile bu sorunu yaşayan var, ama genellikle işlemci tabanlı sorunlar
  3. MagicPump

DA-C2 sistemi aldım, ancak RAM sorunum için Gençer Gaming'den yardım alamadım

aynı işlemci ile sorun yaşamayanlar oldu bilemiyorum
  4. MagicPump

DA-C2 sistemi aldım, ancak RAM sorunum için Gençer Gaming'den yardım alamadım

ramleri ben memtest86 ile 3 saat civarı test etmiştim aldığımda bir sıkıntı çıkmadı ancak 3600de çökme nedeni ne bulamadım
  5. MagicPump

Çözüldü✓ Bu sistem nasıl alınır mı 2 el ve alırsamda kac tl vereyim

daha iyisini daha uyguna verebilirim kardeşim ilgilenirsen özelden yaz
  6. MagicPump

Xmp çalişmiyor Gigabyte

@RevDeisDou daha bilgili bir kardeşimiz ekstra söyleyeceği ayarlar olabilir
  7. MagicPump

Xmp çalişmiyor Gigabyte

1681111726 bu şekil denesene 1681111809 @RevDeisDou sorun a520 lerde sanırım
  8. MagicPump

Xmp çalişmiyor Gigabyte

gigabyte a520m k rev1 kartlarda problem olabilir kardeşim yeni donanım arşivi sisteminde ben ve benim gibi 3600mhz de problem yaşayan arkadaşlar var apacher ramler 3600mhz de oyunlarda hata veriyor 3533 mhzde kullanmayı dener misin space tuşuna basarak değiştireceksin mhzyi
  9. MagicPump

DA-C2 bios ayarları nasıl olmalı

anakart modelin ne dostum
  10. MagicPump

Gençer gaming kampanyasındaki sistem hakkında oyun sorunu

1681045567 3 saat sürdü ramlerde bir problem çıkmadı 1681045703 memtest86
  11. MagicPump

2 saat 34. dakikada devam ediyor errors 0 sorun yok gibi ramlarde az kaldi
  12. MagicPump

kardeşim sorun @GENCERGAMİNG in sistemi test etmeden göndermesi driver falan hicbir sey yüklü degildi sadece windows kurulumunu baslatmislar yuklemisler kurulumun son kisimlarini kendim tamamladim
  13. MagicPump

ramlerin biri bitti sıkıntı cikmadi digeride az kaldi sıkıntı yok gibi ramlerde
  14. MagicPump

ramleri teste soktum ben simdi bitince atacagim sonuçları ayni ramlar b450m k anakartta problem cikarmiyor bir tutarsizlik var
  15. MagicPump

masaüstünde problem yok oyunlarda da açar açmaz problem olmuyor belli süre sonra bum
  16. MagicPump

ben başlarda sorun ekran kartında sandım driver değişip durdum çözülmedi sorun , 3533 te bir süre daha kullanacağım bakalım sorun olacak mı 3600 3533 bir fark olmaz benim açımdan ancak uzun vadede sorun olur mu bilemiyorum
  17. MagicPump

3533 de şimdilik problem yok gibi zamanla belli olacak sorunun kaynağı önümüzde ki hafta sistemi teslim alan arkadaşlarda sorun yaşayacak gibi duruyor özelleştirme yapmadan alanlar
  18. MagicPump

a520m k modelinde yapılabilecek 1 bios update var oda beta sürüm diye yapmak istemedim siz b450 de hangi sürümden hangisine geçiş yaptınız ?
  19. MagicPump

bilemiyorum mesela üstteki arkadaş anakartını değiştirmiş sorun yaşamamış
Geri