Arama sonuçları: *

1. OZAN J

Valorant açılırken cpu%0 oluyor yardım!

Çok spesifik sorunlar bunlar. Format atsana geçermi belki geçer. Valorantı silsen sorun geçermi belki geçer. Daha önce kimse yaşamamıştır bu sorunu. Büyük ihtimal oyunun dosyalarında sorun oldu ki arada duraksıyor geç açılıyor oyun. Belki vanguard işlem yapıyor arkada bilemeyiz. Anakart...
  2. OZAN J

Valorant açılırken cpu%0 oluyor yardım!

Asus anakart mı var ?
  3. OZAN J

Çözüldü✓ msi afterburner ı oyunlarda gösteremiyorum

Oyunu Pencere moduna alınca gözüküyormu?
  4. OZAN J

windows 10 ghostspectree kullanılır mı ?

5 yılı geçiyor kullanıyorum. Arkadaşın bilgisayarı da sürekli updatelerden dolayı mavi ekrana düşüyordu. Kurdu kurtuldu. tabii ki de güvenmiyorum ama tavsiye de etmiyorum :D . Oyunlarda işlemci kullanımı arka planda az olduğu için doğal olarak FPS artışı da yapıyor. Dediğim gibi güvenmiyorum da...
  5. OZAN J

PC AÇILMIYOR BİOS ŞİFRESİ YUZUDEN

Bu tür saçma problemleri eski anakartımda yaşıyordum. Markası saçma bir şeydi. Bilindik büyük marka taktırmakta fayda var. Buga girmiş belliki.
  6. OZAN J

PC AÇILMIYOR BİOS ŞİFRESİ YUZUDEN

Bütün yazışmaları okudum. Bios şifresini kolay kolay resetleyemezsin. Hele ki disk çıkararak. Adı üstüne. BIOS şifresi. Bazı durumlarda Bios pilini sökmek çözüm olabiliyor fakat sizde işe yaramamış. Bazı anakartların üzerlerinde CLR_CMOS yazısı vardır. Jumper olarak geçer. 2 tür konumu vardır...
  7. OZAN J

Çözüldü✓ Ramlerin %99'da çalışıyor

ddr5 32gb ram var. bende de yüzde 60 lara dayanıyor. Premiere çok yiyor. Daha dün 13GB ram kullanımı gördüm. Efektsiz ufak editli.
  8. OZAN J

OBS GTA 5 FPS DROP R9 5900X 3080Tİ

CS de yayında drop girmeyen bilgisayar bende de bu aralar girmeye başladı. Üstelik Sistem upgrate'i yapmama rağmen. Sendeki kadar düşmüyor ama OBS de sıkıntı var. Oyunlar tam olarak sistemi kullanmasa bile obs zorlanıyor gibi duruyor. Onun için millet çift bilgisayar kullanıyor :D 60 fps de...
  9. OZAN J

Dram ışığı yanıyor ekran gelmiyor.

Ramleri teker teker sök belki ram anlık arıza yapmış olabilir. Benim de benzer olay başıma geldi.1.ram arıza yapmıştı. 2.ram çalışıyordu. 1.ram'i söktüm altın uç noktalarını kolonya ile temizledim geri taktım düzeldi.
  10. OZAN J

Dar Boğaz Ve Stutter 5 5500 X RX6700XT

Tabi ki olabilir. Ben nvidia driverını oyuna özel spesifik bir güncelleme gelmediği zaman güncellemiyorum. belki 4-5 driver eski oluyor ama dediğim gibi zorunlu olmadığı sürece yapmıyorum. DDU kullanarak bi silin belki iş görür.
  11. OZAN J

Dar Boğaz Ve Stutter 5 5500 X RX6700XT

Ben şahsen videoda takılma görmedim. Canlı olarak oynasam belki hissedebilirdim takılmayı ama, belkide input lag çok var? İnput lag varsa da mouse hareketlerin monitöre ağır gidiyormuş gibi hissedersin.
  12. OZAN J

CS2 4:3'te Oynayınca 2.Ekran Kayıyor!

windows 10da da oluyordu çözüldüğüne sevindim.
  13. OZAN J

CS2 4:3'te Oynayınca 2.Ekran Kayıyor!

Arkadaşımda da aynı şeyleri yaşıyor . Pano dan kilitlemeden tut bir sürü şey denedik ama formattan sonra düzeldi. Ama ileride yine yapıyor. Neyin yaptığının tespitini yapamadık.
  14. OZAN J

İşlemcinin boşta 100 dereceye çıkması ve sıvı soğutucudan gelen değişik sesler

Fan nedense son devirde çalışıyor gibi yüksek ihtimal 100 derece oldgundan dolayıdır. işlemci ısınmasa o fanlarda soğutmaya çalışmaz %100 devirde. neden ısındıgına bi bak bence. jelatini söktüysen bile temas etmiyor gibi duruyor. İmkani yok o soğutucuyla 100 derecede çalışması :)
  15. OZAN J

Yeni aldığım pc de fps düşüşü

Aynı sorunu Benim kuzen yaşamıştı. Ryzen serisi ilk çıktığında bilgisayar toplamıştık. 1060 vardı o zamanlar. Amerika'dan aldığı gibi geldi kurduk. Sorun yaşadık ekran kartı ve işlemciyi görmüyordu bir şekilde çözdük. Bios update yaptık zar zor fakat Bütün oyunlarda ( fortnite-csgo-bf1) fps...
  16. OZAN J

Yeni aldığım pc de fps düşüşü

Bende 16GB ram'in birini diğer kurduğum pc'ye taktım. Her zaman ki oyun oynadığım bilgisayar cs de arada 30-40 fps ye düşmeye başladı. genel olarak da 120-110 fps lerde oynamaya başladım. Ki benim pc minimum 240-300 arası fps veriyor. Formatladım ,bios'u sıfırladım yeniden ayar yaptım yok...
  17. OZAN J

Pc ilk çalıştırmada anakart logosu gelmiyor.

Anakart MSI mı ?
  18. OZAN J

Çözüldü✓ 180 hz monitörüm var 179.82 hz görünüyor

Kimse demiyor ki windows 11 de öyle yazıyor diye :D Windows 10 da normal gözüküyor fakat windows 11 de öyle yazıyor. bir sorun teşkil etmez. için rahat etsin istiyorsan ghost ufo testi sayfasına gir. orada canlı kanlı kaç HZ alıyorsun yazar. Wİndows 10da da 59Hz yazıyor bazı monitörlerde. sorun...
  19. OZAN J

Windows 7 ultimate şifre kırma yardım

gitmez. Sadece windows şifresini değiştireceksin.
  20. OZAN J

Windows 7 ultimate şifre kırma yardım

Bilgisayar şifresi unuttun isen dediğim program ile windows şifresi sıfırlayabilirsin. Gerçi bu dediğim program değil. Bir işletim sistemi. İşletim sistemindeki programlar aracılığıyla Windows şifresi veya çeşitli aktiviteler yapabiliyorsun. Backup vs vs. Youtube da videolara bakarak windows...
Top Bottom