EFI Shell
80+ Gold
Dahası
Kullandığı kablonun modelini kontrol ederek tabii ki.Hocam sürümü nasıl kontrol edecek?
Kullandığı kablonun modelini kontrol ederek tabii ki.Hocam sürümü nasıl kontrol edecek?
Tamam ama kablo zaten mönitörün içinden cıkan kabloKullandığı kablonun modelini kontrol ederek tabii ki.
Mönitor Asus vg27q1a gibi bişey modeli tam bilmiyomTamam ama kablo zaten mönitörün içinden cıkan kablo
Aynı mönitörün 2k versiyonu var bende de vg27aq3a rtx 3060 ile 180hz alıyorum ama o kadar önemli bir şey değil belki driver ile ilgili bir sorunduramd ekran kartı kullanıyordum yakın zamanda rtx kart a geçiş yaptım önceki kartta tam 180hz veriyordu fakat kartı değiştirdikten sonra 179.82hz vermeye basladı bunun bir çözümü varmı bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi teşekkürler şimdiden
59.94 demiştim işte yukarıda.
Ekran kartım ve monitörümün çalışma uyumları
60 hz varda bende seçince heryer bembeyaz oluyor59.94 demiştim işte yukarıda.
Aynen 165 Hz monitörüm var aynı dediğiniz gibiHocam aradaki 0.18 HZ'lik fark zaten bir sorun değil
165 HZ monitörde de 164.955 olarak alırsınız
HDMI ile görüntü alıyorsanız + HDMI Kablonuz 165 HZ desteklemiyorsa ondan dolayı olur hocamBenim mönitör 165hz ama maks 144 var niyese?