yalnızbiri01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 753
Arkadaşlar bilgisayarımda birdürü fotoğraf var silinmeden nasıl kırabilirim usb yok bende
Başka bir PC lazım eğer şifresiz yönetici oturum yoksa başka. Oradan Windows PE yazdırıp, utilman.exe yi cmd.exe ile değiştirip, oturum ekranında erişim kolaylığı butonuna basıp net user komutu ile şifre değiştirmen yetiyor.Arkadaşlar bilgisayarımda birdürü fotoğraf var silinmeden nasıl kırabilirim usb yok bende
Başka bir bilgisayarım yokBaşka bir PC lazım eğer şifresiz yönetici oturum yoksa başka. Oradan Windows PE yazdırıp, utilman.exe yi cmd.exe ile değiştirip, oturum ekranında erişim kolaylığı butonuna basıp net user komutu ile şifre değiştirmen yetiyor.
Açıklayabilir misinUSB-Hirenboot işini halledecektir.
Bilgisayar şifresi unuttun isen dediğim program ile windows şifresi sıfırlayabilirsin. Gerçi bu dediğim program değil. Bir işletim sistemi. İşletim sistemindeki programlar aracılığıyla Windows şifresi veya çeşitli aktiviteler yapabiliyorsun. Backup vs vs. Youtube da videolara bakarak windows şifresi kırma konusunda destek alabilirsin.Başka bir bilgisayarım yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Açıklayabilir misin
fotoğraflar gitmez değil miBilgisayar şifresi unuttun isen dediğim program ile windows şifresi sıfırlayabilirsin. Gerçi bu dediğim program değil. Bir işletim sistemi. İşletim sistemindeki programlar aracılığıyla Windows şifresi veya çeşitli aktiviteler yapabiliyorsun. Backup vs vs. Youtube da videolara bakarak windows şifresi kırma konusunda destek alabilirsin.
gitmez. Sadece windows şifresini değiştireceksin.fotoğraflar gitmez değil mi
Usb ye mi yükleyecemgitmez. Sadece windows şifresini değiştireceksin.