Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

RTX 3080 GOD OF WAR ISI DEĞERLERİ NORMAL Mİ ?

Normal gibi bu 3080 ler çok fazla ısınıyor ayar oluyorum çok fazla da güç tüketiyor 390W ı gördüm ben 3080 ile
  2. Ritim Ustası

RDR2 Yüksek Sistem Olmasına Rağmen Garip Kasma Sorunu?

Diğer oyunlardada kasma oluyor mu bi oyun için bi ton şey yapmışsın belki sorun RDR2 de oyunu kaldırıp tekrar yükleseydin
  3. Ritim Ustası

Steam hesabım çalındı

Nasıl beceriyorsunuz çaldırmayı mobilden Steam guard ı etkinleştirsenize ayrıca şu craklı oyunlardan ve Türkçe yamalardan uzak durun
  4. Ritim Ustası

Bilgisayar kısa devre yapıyor.

Anakarta bir şeyler temas ediyor olabilir bende PC yi toplarkene anakartla kasa arasına sıkışan küçücük bir vida yüzünden PC açılmıyordu
  5. Ritim Ustası

bilgisayarım kapandı açılmıyor

Google amcaya sorsa o bile bu kadar öldürmezdi
  6. Ritim Ustası

Nvidia Ekran kartı güncellemesi esnasında ekran gitti...

O daha sıkıntılı onun yüzünden mavi ekran yedim temiz kurulum yapıyorum artık
  7. Ritim Ustası

Nvidia Ekran kartı güncellemesi esnasında ekran gitti...

Ekran kartına güncelleme gelmiş özel kurulumdan yüklemeye başladım temiz kurulum yap dedim sonra ekran gitti monitörün tuşundan açmaya çalıştığımda no display port yazıyordu biraz bekledim sonra reset attım kasaya ekran geldi Nvidia uygulamasına tekrar baktım güncellemeyi yapmamış neden böyle...
  8. Ritim Ustası

Mavi Ekran Durmadan mavi ekran hatası alıyorum

Önemli olan temiz kurulum yapmak ben kaç defa DDU ile kaldırıp yükledim ama kurarken hızlı kurulum yaptım ve mavi ekran yemeye devam ettim
  9. Ritim Ustası

Mavi Ekran Durmadan mavi ekran hatası alıyorum

Ekran kartı sürücüsünü temiz kurulum yaparak yüklesin arkadaş yoksa bu işlemleri yapsa bile mavi ekran yemeye devam eder 1686687205 Ekran kartın ne driver ını hızlı kurulum olarak mı yükledim temiz kurulum mu? Hızlı kurulum mavi ekrana sebep oluyor başıma geldi
  10. Ritim Ustası

Çözüldü✓ Harici taktığım ssd'yi pc açılınca okumuyor

Onu regedit ten yapıyorlardı youtube da videoları var
  11. Ritim Ustası

Çözüldü✓ Mavi Ekran Hatası Alıyorum. Sebebini Bilmiyorum.

Önemli değil bende yaşadığım için ne kadar sinir ve moral bozucu bir durum olduğunu anlaya biliyorum
  12. Ritim Ustası

Sana kalmış iyi bi bilgisayarcıyada gidebilirsin
  13. Ritim Ustası

Bekleme bir program vardı ismini hatırlamıyorum ekran kartı sürücüsünü temiz bir şekilde kaldırmaya yarayan onu indir ekran kartı sürücüsünü temiz kurulum yaparak tekrar indir düzelmezse format at ama format esnasında da mavi ekran yiyebilirsin
  14. Ritim Ustası

Son donemde olanlar sizcede garip degil mi ?

Evet öyle bunun sebebi her parçanın bir yazılımı olması oyunların birbiri ile çakışması Anti-Cheat gibi saçma uygulamaların olması kısacası eskiye göre daha bi karmaşık hal aldı eskiden ben oyunlarda PC de bu kadar hata almazdım hayatımda hiç mavi ekran yememiştim yeni PC ye geçene kadar
  15. Ritim Ustası

Bende geçen yine güncelleme geldi temiz kurulum yaptım bu sefer hiç sorun yok
  16. Ritim Ustası

Hızlı kurulumdan sonra ekran kartı güncellemesi gelmeden önce hiç bir sorun yoktu PC de
  17. Ritim Ustası

Bilmiyorum maalesef hızlı kurulum mavi ekrana sebep oluyor çünkü bizzat yaşadım
  18. Ritim Ustası

Güncelleme yaparken ne şekilde yaptın hızlı kurulum mu? Temiz kurulum mu?
  19. Ritim Ustası

Sen en iyisi minidump daki hatayı internette arat sorun neredeymiş anlarsın eğer ekran kartı ise yüzde yüz hatalı güncelleme yapmışsındır
Top Bottom