Onu regedit ten yapıyorlardı youtube da videoları varmerhaba bende xs2000 var harici ssd. type c ile bağlı cihaz. bilgisayara sürekli takılı. ama pc yi kapatıp açınca tak çıkar yapmadan görmüyor nasıl pc yi açar açmaz görmesini sağlarım
Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçeneklerinden sol taraftaki Güç düğmelerinin yapacaklarını seçin kısmından Hızlı Başlatmayı devre dışı bırakıp tekrardan aynı sorunun olup olmayacağını kontrol edebilir misin?merhaba bende xs2000 var harici ssd. type c ile bağlı cihaz. bilgisayara sürekli takılı. ama pc yi kapatıp açınca tak çıkar yapmadan görmüyor nasıl pc yi açar açmaz görmesini sağlarım
teşekkürler.Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçeneklerinden sol taraftaki Güç düğmelerinin yapacaklarını seçin kısmından Hızlı Başlatmayı devre dışı bırakıp tekrardan aynı sorunun olup olmayacağını kontrol edebilir misin?
teşekkürler.
bir kereliğine çalıştı sonra tekrar aynı şey olduDenetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçeneklerinden sol taraftaki Güç düğmelerinin yapacaklarını seçin kısmından Hızlı Başlatmayı devre dışı bırakıp tekrardan aynı sorunun olup olmayacağını kontrol edebilir misin?
BIOS'tan ErP Ready ayarını aktif eder misin?bir kereliğine çalıştı sonra tekrar aynı şey oldu
Onu NTFS olarak biçimlendirebilir misin hocam?gene gitmeye başladı
O zaman FAT32'yi dene bakalım hocam.dosya sistemi ntfs olarak gözüküyor zaten