Neler Yeni

Çözüldü✓ Mavi Ekran Hatası Alıyorum. Sebebini Bilmiyorum.

Elon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Efe Çakıroğlu
Yaklaşık 1-2 ay öncesinde bi pc topladım sıfırdan ve kullanmaya başladım. Şu an bi işlem gereği arka arkaya bir sürü program açtım ve bana sizlerle paylaştığım, mavi ekran verdikten sonra bu hatayı verdi. Rica etsem bir yardımcı olur musunuz?

İşlemci
İntel i7-12700KF

Anakart
Asus Rog Strix Z690-F

Ekran Kartı
Asus Rog Strix 3070 OC V2

Ram
Corsair Dominator Platinyum DDR5 6200 16x2

Sıvı Soğutma
Asus Rog Lc II 360

Power Supply
Asus Thor 850W Platinyum

Elon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Efe Çakıroğlu
Problem yok hocam RAM kullanım değerlerin normal :D.
hocam yaklaşık 1 gündür deniyorum ve şu anlık herhangi bir çökme olayı veya mavi ekran sorunu yaşamadım yeniden saolun. Hocam başka bir sorunum varda eğer sizin için de sorun olmazsa size bi danışabilir miyim?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,877
İsim
Emre Zengin
hocam yaklaşık 1 gündür deniyorum ve şu anlık herhangi bir çökme olayı veya mavi ekran sorunu yaşamadım yeniden saolun. Hocam başka bir sorunum varda eğer sizin için de sorun olmazsa size bi danışabilir miyim?
Önemli değil. Buyrun.

Elon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Efe Çakıroğlu
Önemli değil. Buyrun.
Hocam şöyleki ben Nfs Heat oynuyorum ve son zamanlarda şöyle bi hata aldım "bu dosya bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil". Şu an kaldırıp yeniden indiriyorumda, steamdaki önbelleği sildim-tüm pc güncelleşmeleri de tam. Bu sorun hakkında bi bilginiz var mı? Daha önce yaşadınız mı?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,877
İsim
Emre Zengin
Konu hakkında bilgi sahibimisiniz acaba ? yükledim yeniden fakat hiçbir şey değişmedi.
Maalesef hocam başıma daha önceden böyle bir şey gelmedi böyle bir konuya da denk geldiğimi hatırlamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,869
Üyeler
161,513
Son üye
terkedilmem1482
Top Bottom