Neler Yeni

Bilgisayar kısa devre yapıyor.

ikrudka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer
Bilgisayarın kasasında fan ve ledler için kontrolcü bulunmadığından bu şekilde bağlanmış fakat bugün bilgisayarı açmayı deneyince 1 - 2 saniye çalışıp kapanıyordu.

Bende fotoğraftaki kabloları deneyerek en sağdaki kablonun yani kasanın arkasındaki fanın kısa devre yaptığını farkettim neden olabilir bu?

Ekler

• IMG_20231207_114340.jpg
    IMG_20231207_114340.jpg
    1.9 MB · Hit: 78

xAeterna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali Muaab Çapar
Bilgisayarın kasasında fan ve ledler için kontrolcü bulunmadığından bu şekilde bağlanmış fakat bugün bilgisayarı açmayı deneyince 1 - 2 saniye çalışıp kapanıyordu.

Bende fotoğraftaki kabloları deneyerek en sağdaki kablonun yani kasanın arkasındaki fanın kısa devre yaptığını farkettim neden olabilir bu?
Ayni kasadan bendede var sorunu çözebildiysen yardımcı olabilirmisin 2 tane anakartımı bozdu lanet kasa

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Mehmet Yılmaz

Anakarta bir şeyler temas ediyor olabilir bende PC yi toplarkene anakartla kasa arasına sıkışan küçücük bir vida yüzünden PC açılmıyordu

Top Bottom