Bilgisayar kısa devre yapıyor.

ikrudka

80+
Reaksiyon skoru
6
Bilgisayarın kasasında fan ve ledler için kontrolcü bulunmadığından bu şekilde bağlanmış fakat bugün bilgisayarı açmayı deneyince 1 - 2 saniye çalışıp kapanıyordu.

Bende fotoğraftaki kabloları deneyerek en sağdaki kablonun yani kasanın arkasındaki fanın kısa devre yaptığını farkettim neden olabilir bu?

Ekler

• IMG_20231207_114340.jpg
    IMG_20231207_114340.jpg
    1.9 MB · Hit: 108
Bilgisayarın kasasında fan ve ledler için kontrolcü bulunmadığından bu şekilde bağlanmış fakat bugün bilgisayarı açmayı deneyince 1 - 2 saniye çalışıp kapanıyordu.

Bende fotoğraftaki kabloları deneyerek en sağdaki kablonun yani kasanın arkasındaki fanın kısa devre yaptığını farkettim neden olabilir bu?
Ayni kasadan bendede var sorunu çözebildiysen yardımcı olabilirmisin 2 tane anakartımı bozdu lanet kasa

Anakarta bir şeyler temas ediyor olabilir bende PC yi toplarkene anakartla kasa arasına sıkışan küçücük bir vida yüzünden PC açılmıyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,988
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri