Arama sonuçları: *

1. S C O

Windows'u nereye yüklemek istiyorsunuz?

SSD'ye kurmak da fayda var, Kardeşim.
  2. S C O

boşta %100 işlemci win 10 i3 10100f

İşlemci %100 çalışıyorsa eğer, Arka planda ki programlar açık kalmış olabilir. Arka planda çalışan uygulamalara ek olarak bazı programlar zaman zaman işlemci kullanımının %100'e ulaşmasına yol açar. Bunun sebebi ise programın çok fazla kaynağa ihtiyaç duyması.
  3. S C O

Mavi Ekran whea uncorretable error mavi ekran

Teşekkür ederim.
  4. S C O

Hocam bu hatanın bir öbür yanı '' RAM , HDD ve SSD '' de olma şansı %'de kaç? Sizce. Ben şahsen RAM ve HDD den şüphelendim. Tabi siz daha tecrübelisiniz bu konular da ama bu olasılık da %'desı de var.
  5. S C O

Hocam, en alta CPU arka plan çok açık diyor. Ondan da kaynaklı olabilir çok ısınınca işlemci bazen mavi ekran verme şansı yüksek oluyor oyunlar da. @Mehmet Yılmaz Müsaitse bu arkadaş da yardımcı olacağına inanıyorum ben. '' Whea Uncorretable Error '' ama dediğim gibi normal de bu hata sebebi...
  6. S C O

'' Whea Uncorretable Error '' Hatasının anlamı, Normal şartlara göre bilgisayarınızın bir donanım sorunu olduğu anlamına gelir. Hocam bunu anlamanın en kolay yolu ise '' CPU , GPU , İşlemci ve RAM '' Test etmek den geçer. Donanım arızasını anca bu şekilde en iyi anlarsınız. Lütfen test edikten...
  7. S C O

Bilgisayarım oyunlarda kendini kapatmaya başladı

Yapılan testler de çok fazla bilgisayarı yormuyor hocam ama oyun oynarken CPU Ve GPU çok yoruyor ısınıp kapana biliyor, Bilgisayar o yüzden demiştim.
  8. S C O

Bilgisayarım oyunlarda kendini kapatmaya başladı

Merhaba, Hocam kasa içini temizlemeye dikkat etmeniz lazım işlemci de çok az sürülmüş termal macun veya kuruyan termal macun varsa, İşlemciyi ısıtır bilgisayarın kapanmasına yol açabilir.
  9. S C O

Arada sırada ani fps drop yiyorum

GeForce Experience indirin veya inikse program oyun içi kaydetmeli kapatın.
  10. S C O

Arada sırada ani fps drop yiyorum

Hocam oyun modu aktif değilse bunu aktife et daha sonra Windows sistemin güncel olup olmadığını kontrol et.
  11. S C O

Çözüldü✓ Casper laptop Secure boot kilitli

Hocam o Windows 11'de kronık hata zaten, Bende Windows 11 kullanıyordum '' Secure Boot '' Açtığım halde Valo da hep hata aldım bende Windows 10'a geçtim. Şuan kafam rahat oynuyorum.
  12. S C O

windows 11 tpm 2.0 ve secure boot

@Atyxah Bazı oyun şirketleri geneleme yapmıyorum ama çoğu da ayni yani '' Bir Oyunu Yapıyorlar Daha Sonra Bu Oyundan Gelir Elde Edince '' Oyunu hemen 2. plana atıyorlar. Benim gözümde Valorant'da ayni ilk çığı günde hiç bir sorun hiç bir sıkıntı çıkmazken bir bakıyorsun Aylar sonra sorun üstüne...
  13. S C O

windows 11 tpm 2.0 ve secure boot

Valorant bu aralar zıvanadan çıktı her güncelleme'de değişik değişik hatalar vermeye başladı. En sonunda sildim bende '' Secure Boot ve TPM2.0 '' Alakası yoktur bence oyun ile alakası vardır. Bu benim düşüncem siz istediğinizi düşününe bilirsiniz.
  14. S C O

Bios Ekranında cok kalıyor

Yeni Aldığın Halde Yavaş Mı? Açılıyor..
  15. S C O

GTX 1650li sistemimi nasıl performansını arttırabilirm?

Ekran Kartını Yani '' GTX 1650 '' Upgrade Edebilirsin. Kardeşim Ayrıyeten 8GB RAM Alırsan' da Senin İçin İyi Olur Tabi Bilgisayarı Oyun İçin Kullanıyorsan..
  16. S C O

anakartdaki usb 3.0 portlarım çalışmıyor

AMD Anakartın İle Sorun Yaşamasın Link Girdikden Sonra ; 3.0 Yazması Lazım Onu Indirmeni Istyecem Sizden, Eğer İndir Butonu Yoksa.. Intel 3.0 USB Portlari Rehberinden De Gerekli Açıklama Yapılıyor Kardeşim Sorunu En Kısa Bir Şekilde Çözebilirsiniz.
  17. S C O

anakartdaki usb 3.0 portlarım çalışmıyor

Kardeşim Verdiğim Linki İndir Yüklendikten Sonra Bilgisayarı Yeniden Başlat.. https://www.intel.com.tr/content/www/tr/tr/support/products/67709/software.html#46644 Eğer Buda Olmasa Sürücü Güncellemeyi Deneyin.
  18. S C O

Yeni PC Aldım Fakat Görüntü Gelmiyor

BİOS Ayarlarını Güncel O Zaman.. Kasa İçini Açıp Anakarta Led Işık Var Mı? Varsa Yanıyor Mu?
  19. S C O

Valorant Chat Açılmıyor

Ha pardan ben chat deyince sesli sohbet anladım kusura bakma lütfen.
  20. S C O

Valorant Chat Açılmıyor

Chat derken? mesej gönderme mı? Yoksa sessli sohbet mı?
Top Bottom