Virüs girmiş olabilirAlıntıyı görüntüle
bu sorunun kaynağı nedir acaba?
yeni format attımVirüs girmiş olabilir
sadece discord açıkİşlemci %100 çalışıyorsa eğer, Arka planda ki programlar açık kalmış olabilir. Arka planda çalışan uygulamalara ek olarak bazı programlar zaman zaman işlemci kullanımının %100'e ulaşmasına yol açar. Bunun sebebi ise programın çok fazla kaynağa ihtiyaç duyması.
Sırf bu tabloya bakınca bile %80'den fazla kullanıyor. Görev yöneticisi ne yapıyor öyle fabrika mı çalıştırıyor görev mi yönetiyor? Bilgisayarı bir yeniden başlat yap bakalım. Kapatıp açma! "Yeniden başlat" seçeneğini kullanarak yeniden başlat.Alıntıyı görüntüle
Ram'lerin de aşırı kullanılıyor, işlemler kısmından ramleri neyin kullandığına bakabilir misin, formatı nasıl attın microsoftun orjinal sitesinden değil mi? Cracklemek için KMS vs kullandın mı?
Orijinal sitesinden ve oem key kullanıyorumRam'lerin de aşırı kullanılıyor, işlemler kısmından ramleri neyin kullandığına bakabilir misin, formatı nasıl attın microsoftun orjinal sitesinden değil mi? Cracklemek için KMS vs kullandın mı?
denedim hocam olmadı.Sırf bu tabloya bakınca bile %80'den fazla kullanıyor. Görev yöneticisi ne yapıyor öyle fabrika mı çalıştırıyor görev mi yönetiyor? Bilgisayarı bir yeniden başlat yap bakalım. Kapatıp açma! "Yeniden başlat" seçeneğini kullanarak yeniden başlat.
Orijinal sitesinden ve oem key kullanıyorumAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
denedim hocam olmadı.
tamamdir deniyorumsfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
bu kodları tek tek yazıp bekledikten sonra bilgisayarı yeniden başlatabilir misiniz
hocam virüs bulaşmış olabilir bendede gpu %100 kullanıyordu format attım düzeldi.Alıntıyı görüntüle
dostum aynısı birkaç sene önce başıma geldi,aynı sebepten olmayabilir emin değilimAlıntıyı görüntüle