Neler Yeni

anakartdaki usb 3.0 portlarım çalışmıyor

AdemD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Adem Değirmenci
merhabalar sistemimde b450m anakart vardı geçen hafta b550m aldım ram slotu arttırıp ramimi çogaltacaktım fakat geçen gün bir anda usb 3.0 portlarım çalışmamaya başladı eski anakartımı geri taktım fakat hiçbirşey değişmedi ondada 3.0 portlarım çalışmıyor bütün gün gezmedigim bilgisayarcı kalmadı hiçbiri sorunun neyden kaynaklandıgını anlamadı bilen bir arkadaş var ise bilgilendirirse sevinirim

Hanaz

80+ Gold
Acapa taktığın usb veya her neyse o bozuk olabilirmi?

AdemD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Adem Değirmenci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sanmıyorum öyle oldugunu çünkü her iki anakarttada birsürü farklı usb aygıt vs denedim hiçbiri çalışmadı ışıklıların bazılarının ışıkları var ama işlev yok yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

sanmıyorum öyle oldugunu çünkü her iki anakarttada birsürü farklı usb aygıt vs denedim hiçbiri çalışmadı ışıklıların bazılarının ışıkları var ama işlev yok yani
ayrıca götürdügüm bilgisayarcılarda birsürü şey taktı onlarınkilerde işlemedi yani ilginç bi durum

BeKo'O

80+ Silver
Böyle bir durumda muhtemelen PSU'nuzdaki düşük voltlu kanallar arızalınmış olabilir. PSU tester cihazı satın alarak veya olan birine giderek PSU kanal çıkışlarında sıkıntı olup olmadığına bakmak lazım. Uygulama yükleyerek yapabileceğiniz pek bir şey yok ama OccT indirip 3 dakikalık bir Power testi yapabilirsiniz 3 dakika hata almazsanız psu'nun arızalı olma ihtimali de düşüktür diye düşünüyorum tam net bir durum söyleyemeyeceğim. Kısaca her şey ayrı ayrı çalışıyorsa giden elektrik akımından şüphelenmek lazım aklıma başka bir çözüm yolu gelmiyor arızalı olan teki USB 3.0 portları diyorsunuz garip bi durum tabi

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Büyük ihtimalle elektrik Tam olarak gitmiyor olabilir portlara psu da sorun olabilir.

AdemD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Adem Değirmenci

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
3 tane bir şey çıkıyor bunlardan hangisine basmam lazım birde anakart amd için sorun olurmu yani
AMD Anakartın İle Sorun Yaşamasın Link Girdikden Sonra ;

3.0 Yazması Lazım Onu Indirmeni Istyecem Sizden, Eğer İndir Butonu Yoksa..

Intel 3.0 USB Portlari Rehberinden De Gerekli Açıklama Yapılıyor Kardeşim Sorunu En Kısa Bir Şekilde Çözebilirsiniz.

AdemD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Adem Değirmenci
AMD Anakartın İle Sorun Yaşamasın Link Girdikden Sonra ;

3.0 Yazması Lazım Onu Indirmeni Istyecem Sizden, Eğer İndir Butonu Yoksa..

Intel 3.0 USB Portlari Rehberinden De Gerekli Açıklama Yapılıyor Kardeşim Sorunu En Kısa Bir Şekilde Çözebilirsiniz.
attıgın sitede bir şey indirmek için bir şey yok nerden indirecegim acaba tam linki varsa atarmısın

Top Bottom