Arama sonuçları: *

1. berkec34

BİLGİSAYARIMI MAHALLE BİLGİSAYARCISINDA VERDİM MONTAJ ETSİN DİYE

Çalacak adam aramaz işkillendirmez, belki aparat vs var ise görmemiştir kutuya bakmamıştır ondan olmaz demiştir
  2. berkec34

Termal macun değişikliği sonrası ekran gelmiyor

Bir ara banada olmuştu pc yi aldığım yerle görüştüm. Ramleri söktürmüştü 4 adet vardı 2 tane taktırdı yerlerini değiştirerek. Sonra PC ye elektrik gelmiyor konumdayken açma tuşuna 10 saniye basılı tutun dedi. Sonra elektriği açın basın dedi açılacaktır ve açılmıştı. Sende 2 ram slotu varsa bir...
  3. berkec34

Aciliyeti var bios ekranından çıkmıyor

Merhaba, Pc yi kapattım normal 1-2 saat. Şimdi açmak istiyorum bios ekranına giriyor exit yapınca tekrar bios ekranı geliyor acaba ne yapmam lazım. Anakart x570f asus İşlemci 5600x
  4. berkec34

Pc Üzerinde Boş Programlar Nasıl Kaldırılır

Stabil de sadece pc ilk açıldığında bellek ve işlemci kullanımı %60 lara çıkıyor
  5. berkec34

Anladım ben de düşünce olarak dedim belki en yenisi diğerlerinide destekler diye o zaman duracak.
  6. berkec34

Misal görev yöneticisinde yandaki çubuğa bakıncada arkada çalışan yüzlerce şey var. Aynı şekilde denetim masası girincede microsoft visual c++ ın 2008,2012,2013,2010, 2015-2022 leri bulunmakta. İnsan da tereddüt ediyor eskileri silsek en son olan kalsa bir şey olur mu diye Velhasılkelam genel...
  7. berkec34

YENİ ALDIĞIM SİSTEM GÜÇ KESTİ VE BİRDAHA AÇILMADI

Bence de sebebi bu. O pof sesi yüksek akımdandır
  8. berkec34

OYUN YÜKLERKEN İNTERNET YOK DENECEK KADAR YOK

taahhüt 2 senelikse 12. ay bitiminden sonra cayma bedeli ödemeden çıkabilirsin. Diğer bir konu ise alt yapını birkaç farklı siteden öğrenmeye bak turkcell superonlıne millenicom türk telekom ve kablonet. Bunlardn en yüksek olanı alırsın yapacak bir şey yok. Eğer binada tanıdık çok ise kablonet...
  9. berkec34

Aynen, altyapını sorgula bak ne hız alıyorsun. Eğer binada kablonet turksat kutusu var ise altyapın yoksa da oradan yüksek hızlar alırsın
  10. berkec34

Tamam pc lik sorun yok. Senin net kötü
  11. berkec34

ben 100 e 20 alıyorum misal :D senin o hızlarla 1 günde indirmen bile iyi :D
  12. berkec34

https://www.speedtest.net/ internet hız testi ss atarmısın
  13. berkec34

upload hızınla alakalı yine de sen bilirsin öyle düşünmeye devam edebilirsin :)
  14. berkec34

Pc den niye soğuyorsun internetinle alakalı bir şey :D alternatif sağlayıcılara bak altyapına bak olmadı binaya türksat çektirmeye bak
  15. berkec34

Günlük kullanım için yazıcı önerisi

Hangi modeli kullanıyorsun ben de yeni iş yerime almayı düşünüyorumda bazı modellerde 180.000 baskı çıkaranı gordum toner tozuda kendın doldurabiliyormuşsun 1667767331 Bitmeyen kartuş diye yer var buradan alınca bunlar yzılım atıp yolluyor bu ürünü. Yazılım sayesinde de muadil toner...
  16. berkec34

toner oluyor ama yansanayi tonerlerı var en son 35 liraya falan satılıyordu. tanklı yazıcılar maalesef donuyor bi tanesi yanımda şuan :D servise götürecem ne yaptıysam açılmadı renklerı tam basmıyor siyah hiç yazdırmıyor mesela 1666709943...
  17. berkec34

Hergun çıktı alacaksan kesin tanklı yazıcılar var murekkebı kendın dolduruyorsun maliyeti ucuz. ama 2-3 hafta çıktı almadığında kafası donuyor sonra al başına bela. bence renkli ihtiyacın yoksa lazer yazıcı önerelim 1666708750...
  18. berkec34

İnternet sayfasındaki reklamları nasıl engellerim ?

Teşekkürler, ama ihtiyaç yok zaten e ticaret ara sıra oyun derken çok bir şey yaptığımız yok
  19. berkec34

İnternet sayfasındaki reklamları nasıl engellerim ?

brave iyi cidden. youtubeta bi yazılımcı önermişti. ama nedense chrome' a gidiyor elim :D
  20. berkec34

Çözüldü✓ Termal macun değişim sonrası görüntü gelmemesi

Bazı ramlerde var da o yüzden söyledim. Birde aynı benzer durum bende olmuştu ben ramleri söküp çalıştırıp sonra ramleri ters slota takıp denedim o dönem çalıştı pc büyük ihtimal ramde de sıkıntı yoktur boşuna aldı
Top Bottom