Neler Yeni

Günlük kullanım için yazıcı önerisi

furco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Co
Merhaba
Yazıcı arayışı içerisindeyim.
Günlük 5-10 sayfa civarı çıktı alacağım. Sadece tek taraflı çıktı alacağım.
Doldurması kolay ve ucuz olan, uzun süre kullanabileceğim bir ürün arıyorum. Yazıcıyı iki bilgisayar ortak kullanacak.
A4 ve A5 çıktı alabiliyor olmam gerekiyor. Genellikle A5 çıktı alacağım.
Şimdiden teşekkürler

Not: Uygun bir alt forum bulamadığımdan buraya açmayı uygun gördüm. Yanlış bir alt foruma açtıysam kusura bakmayın..

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Hergun çıktı alacaksan kesin tanklı yazıcılar var murekkebı kendın dolduruyorsun maliyeti ucuz. ama 2-3 hafta çıktı almadığında kafası donuyor sonra al başına bela. bence renkli ihtiyacın yoksa lazer yazıcı önerelim
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/xerox-phaser-3020-wi-fi-mono-lazer-yazici-p-BD802510

ben bunu onerıyorum lazerde bilginize :)

furco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Co
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@berkec34 öncelikle ilginize teşekkür ederim. Günlük Max 5-10 çıktı oluyor. tanklı yazıcılarda donma gibi bir sorun varsa dediğiniz gibi uğraşması sıkıntılı olacaktır. Lazer yazıcılarda donma durumu söz konusu oluyor mu? Örneğin 2-3 hafta kullanılmadığı durumlarda donma durumu olabilir mi? Birde dolumlarında toner mi kartuş mu kullanılıyor?
Bu yazıcı işinden hiç anlamıyorum kusura bakmayın :)

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
@berkec34 öncelikle ilginize teşekkür ederim. Günlük Max 5-10 çıktı oluyor. tanklı yazıcılarda donma gibi bir sorun varsa dediğiniz gibi uğraşması sıkıntılı olacaktır. Lazer yazıcılarda donma durumu söz konusu oluyor mu? Örneğin 2-3 hafta kullanılmadığı durumlarda donma durumu olabilir mi? Birde dolumlarında toner mi kartuş mu kullanılıyor?
Bu yazıcı işinden hiç anlamıyorum kusura bakmayın :)
toner oluyor ama yansanayi tonerlerı var en son 35 liraya falan satılıyordu. tanklı yazıcılar maalesef donuyor bi tanesi yanımda şuan :D servise götürecem ne yaptıysam açılmadı renklerı tam basmıyor siyah hiç yazdırmıyor mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.bitmeyenkartus.com.tr/urun/xerox-106r03048-phaser-3020-wc-3025-uyumlu-muadil-toner

bu şekilde muadil tonerler var. orijinaller pahalıdır. bunlar da zamlanmış. tanklı sistemler iyi oluyor alıyorsun 1 er litrelik mürekkepleri kendin doldur ama dediğim gibi uzun sürelerde çıktı almazsan donma oluyor nedense.

https://www.hepsiburada.com/epson-e...-murekkep-puskurtmeli-yazici-p-HBCV00000Z5W2W

tanklı yazıcı dediğimde bunlar.

furco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Co
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim hocam :)

kaptan55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih G.
Furco bey, ilk yorumdaki arkadaşa katılıyorum bende size lazerli yazıcı öneririm :)

Hanaz

80+ Gold
Merhaba
Yazıcı arayışı içerisindeyim.
Günlük 5-10 sayfa civarı çıktı alacağım. Sadece tek taraflı çıktı alacağım.
Doldurması kolay ve ucuz olan, uzun süre kullanabileceğim bir ürün arıyorum. Yazıcıyı iki bilgisayar ortak kullanacak.
A4 ve A5 çıktı alabiliyor olmam gerekiyor. Genellikle A5 çıktı alacağım.
Şimdiden teşekkürler

Not: Uygun bir alt forum bulamadığımdan buraya açmayı uygun gördüm. Yanlış bir alt foruma açtıysam kusura bakmayın..
Brother marka bakabilirsiniz 6. Yılı devirdi

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

furco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Co
@Rᴇᴠᴇɴɢᴇ Siyah beyaz çıktı alacağım. Renkli çıktıyı kullanma durumum kesinlikle olmayacak. Teşekkürler

@Hanaz hocam model önerisi atabilir misiniz? Bu arada attığım yazıcı nasıldır önerir misiniz

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
@Rᴇᴠᴇɴɢᴇ Siyah beyaz çıktı alacağım. Renkli çıktıyı kullanma durumum kesinlikle olmayacak. Teşekkürler

@Hanaz hocam model önerisi atabilir misiniz? Bu arada attığım yazıcı nasıldır önerir misiniz
tamam en ucuz yazıcı bu şuan, siyahda alabilirsin zaten o yazıcıda

furco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Co
Hocam fiyatı gerçekten dediğiniz gibi çok uygun.

Hanaz

80+ Gold

Pahalı gibi ben aldığımda 600 e almıştım

Top Bottom