Arama sonuçları: *

1. f0ze

3060ti yeni sistemim kapanıyor

Furmark ile prime 95 testini aynı anda açıp sıcaklık ve performans testi yapınız. Eğer sistemde kapanma vs olmuyorsa oyun ile alakalı olabilir. Ve test esnasında sıcaklıklar 90 derece ve üstüne çıkarsa testi kapatın.
  2. f0ze

Bilgisayar acilmiyor

Sistemi yük altında test edebilirsiniz. Yük altında sıcaklık değerleri nasıl ? Bilgisayar da kapanma vs oluyor mu ? Bunları kontrol edebilirsiniz.
  3. f0ze

Bilgisayar acilmiyor

Foruma uğradığımda dönüş sağlarım 👍
  4. f0ze

Bilgisayar acilmiyor

Öncelikle işlemci sıcaklığını kontrol et sonra ise uyuyacağın zaman sistemi kapatıp sonra fişini çek elektriğe bağlı kalmasın Sabah tekrar dene bakalım bir sorun var mı yok mu ?
  5. f0ze

Ekran Kartım 79 derece

Amaç zaten içerde bulunan sıcak havayı dışarı atmak problem olmaz. Ancak içeri de ön taraftan hava girmesi lazım. Sirkülasyonu iyi sağlanmaz ise performanslı olmaz. Eğer fanla filan uğraşamam diyorsan, ekran kartını undervolt yapıp ve sonra eğer ekran kartı fanları ekran kartın 77 derecelerde...
  6. f0ze

Ekran Kartım 79 derece

80 üstünde uzun süre durursa uzun vadede zararlı olabilir. Şu anlık 80 dereceden düşük ancak 1-2 aya sıcaklıklar iyice artınca problem olabilir. Kasaya ek fan takviyesi, ve kasanın ön taraf mesh değilse, yan kapağı varsa veya camı açık tutmak, kasayı yerden yüksekte örneğin masa da...
  7. f0ze

hiç bir oyunum açılmamaya başladı

Temiz Windows kurulumu yapıp tekrar deneyebilirsiniz.
  8. f0ze

Yeni PC sürekli kapanıyor

Başka oyunlarda bu tarz bir durum olmuyor ise oyunla alakalı olabilir.
  9. f0ze

bu değerler normal mi?

Temiz Windows kurulumu yapıp tekrar deneyebilirsiniz.
  10. f0ze

Bilgisayarım nerdeyse her uygulamada kasıyor

Format atıp, temiz kurulum yapıp, gereksiz program vs yüklemeden tekrar deneyebilirsiniz.
  11. f0ze

i5 12600kf 6900xt darboğaz olur mu

4K da rahatlıkla kullanabilirsiniz. 2K da oyundan oyuna değişen darboğazlar olabilir. 1080P için 12900K alabilirsiniz.
  12. f0ze

Oyunlardaki Droplardan / Takılmalar dan Bıktım

Format ile ilgili bir açıklama görmedim, format atabilirsiniz. 2 farklı sistemimde benzer sorunları format atarak çözmüştüm.
  13. f0ze

Yeni aldığım sistemde bi sıkıntı var mı ?

Drop demek takılma, donma gibi vs şeylere diyoruz. Aktif olarak oyun içinde yoğun ve yüksek çizim olan bölgelerde FPS değişimleri normal denebilir. Anlık takılma veya donma yok ise bir problem olmaz. Eğer var, ise temiz bir Windows kurulumu yapıp tekrar deneyebilirsiniz. Ve bu arada sisteminiz...
  14. f0ze

Bilgisayarım normal performansını vermiyor

Format atıp tekrar deneyebilirsiniz.
  15. f0ze

Sistemim ne kadar eder

Ne kadar süre ultra ayarlarda oyunları oynarsınız bilemem, fiyat konusunda normal söyledim, abartı değil. Bence 30.000 TL ederse büyük bir başarı gibi, ve bu arada satarsan aynısını bir daha masaf yapamadan alabileceğinin bir garantisi olmadığının hatırlatmak isterim. 7000 serisi pas...
  16. f0ze

Sistemim ne kadar eder

30.000 TL belki yapabilir. Siz kendi aklınızda ki fiyata ilan açıp duruma göre istediğiniz fiyata satmayı deneyebilirsiniz.
  17. f0ze

Bu sistemi alacağım, fikriniz nedir?

O işlemci, PSU duruyorsa böyle alınması pek mantıklı değil. Tabii ki karar sizindir.
  18. f0ze

Arkadaşlar Bu ısı değerleri Sizce Normal mi ?

Gayet normal değerler bir problem bulunmuyor.
  19. f0ze

Bilgisayarım ne kadar eder

5.000 TL yapabilir. Karar sizindir.
Top Bottom