Neler Yeni

bu değerler normal mi?

Suwariba

80+ Silver
2 yıldır termal macun değiştirmiyorum soğutucu wraith stealth ve kasada fan eksiği var. bu eksikleri giderdiğimde ne farklar olur ve şuankiler normalmi? cpb kapalı oyun fall guys bekleme lobisinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 yıldır termal macun değiştirmiyorum soğutucu wraith stealth ve kasada fan eksiği var. bu eksikleri giderdiğimde ne farklar olur ve şuankiler normalmi? cpb kapalı oyun fall guys bekleme lobisinde
ek olarak pc 2 seferdir kendini kapatıyor (arada 2 gün süre var) birinde cpb açıktı ondan sandım ama 2. sinde kapalıydı ve fall guys da siyah ekran yedim kapandı pc. sebebi nedir sizce

Ekler

• Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    23.5 KB · Hit: 31

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ

ek olarak pc 2 seferdir kendini kapatıyor (arada 2 gün süre var) birinde cpb açıktı ondan sandım ama 2. sinde kapalıydı ve fall guys da siyah ekran yedim kapandı pc. sebebi nedir sizce
fark ne olur bılmıyorum fakat işlemcın güzel bence bakımını aksatma

sıcaklıklar şuan normal gibi

Suwariba

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pc siyah ekran verince fanlar bi anda 3 kat sesli çalışmaya başlamıştı o yüzden sıcaklıktan sanıyordum lakin bugün olan sıcaklıktan olamaz bence.
birde cpu kullanımı oyun esnasında %58 lere çıktı

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,691
İsim
Hacı
Başka bi sebebi olmalı.
Sıcaklıklar normal çünkü.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
pc siyah ekran verince fanlar bi anda 3 kat sesli çalışmaya başlamıştı o yüzden sıcaklıktan sanıyordum lakin bugün olan sıcaklıktan olamaz bence.
birde cpu kullanımı oyun esnasında %58 lere çıktı
Temiz Windows kurulumu yapıp tekrar deneyebilirsiniz.

Suwariba

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sıcaklıklar şuan normal gibi
bukadar basit bi oyunda bu fps kötü değilmi? ekran kartıda iyi yani ben işlemci performansını kullanamıyor diye düşünüyorum, kasa okadar tozlu ki. ekran kartının hava alma deliği gri olmuş, temizleyeceğim en yakın sürede

daha bugün format attım

pc neden kendini kapatıyor sizce? ben sıcaklıktandır diye rahattımda, cpb kapalıykende kapandı

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
bukadar basit bi oyunda bu fps kötü değilmi? ekran kartıda iyi yani ben işlemci performansını kullanamıyor diye düşünüyorum, kasa okadar tozlu ki. ekran kartının hava alma deliği gri olmuş, temizleyeceğim en yakın sürede

daha bugün format attım

pc neden kendini kapatıyor sizce? ben sıcaklıktandır diye rahattımda, cpb kapalıykende kapandı
oo ben sadece sıcaklıklara baktım hocam
temizliğini yapın aksatmayın fakat fps değerleri hakkında bir bilgim yok malesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,951
Üyeler
164,935
Son üye
seriano
Top Bottom