Neler Yeni

Bilgisayar acilmiyor

ssea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Talha
Bilgisayar açık bir şekilde duruyordu biraz gittim oturdum içeride sonda geri geldim fanlari fln durmuş baya ısınmisti fakat görüntü vardi kullanabiliyodum ısındığı için kapattim tekrar açmaya çalıştığımda acilmadi sanırım kasa bozuldu emin degilim ama ne yapmalıyım daha yeni aldim

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
ar açık bir şekilde duruyordu biraz gittim oturdum içeride sonda geri geldim fanlari fln durmuş baya ısınmisti fakat görüntü vardi kullanabiliyodum ısındığı için kapattim tekrar açmaya çalıştığımda acilmadi sanırım kasa bozuldu emin degilim ama ne yapm
Garantiye verebilirsinz. En basiti

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Anlattiklarimdan yola çıkarak sizce kasa mi bozulmustur
Zirilyon sebepi var. Çoğunlukla ısınmaktan böyle bişey gerçekleşir. PSU'nuzda bir sıkıntı olabilir ama bulması gerçekten zordur. Ben olsam direkt tüm parçaları garantiye verirdim. İlla birinden arıza çıkacaktır.

ssea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zirilyon sebepi var. Çoğunlukla ısınmaktan böyle bişey gerçekleşir. PSU'nuzda bir sıkıntı olabilir ama bulması gerçekten zordur. Ben olsam direkt tüm parçaları garantiye verirdim. İlla birinden arıza çıkacaktır.
Bir sey soylicegim bu geri açıldı fakat uygulamalar fln açılmıyor tikliyorum hızlıca pencere gelip kapanıyor sadece otomatik acilanlar açıldı ne yapmaliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir sey soylicegim bu geri açıldı fakat uygulamalar fln açılmıyor tikliyorum hızlıca pencere gelip kapanıyor sadece otomatik acilanlar açıldı ne yapmaliyim
Bu da düzeldi ama bilmiyorum ne yapayım kapattim mi pc yi

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin

Bu da düzeldi ama bilmiyorum ne yapayım kapattim mi pc yi
Öncelikle işlemci sıcaklığını kontrol et sonra ise uyuyacağın zaman sistemi kapatıp sonra fişini çek elektriğe bağlı kalmasın
Sabah tekrar dene bakalım bir sorun var mı yok mu ?

ssea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle işlemci sıcaklığını kontrol et sonra ise uyuyacağın zaman sistemi kapatıp sonra fişini çek elektriğe bağlı kalmasın, sabah tekrar dene bakalım bir sorun var mı yok mu ?
Su an sıcaklık normaldi fişten çektim hocam sabah normal ise yazarım bana dönüş yapın lutfen

ssea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Talha
Dönüş sağlarım hocam. Nede olsa kediler 7 / 24 aktid.
hocam şimdi actım bilgisayarı en başta yine uygulamalar düzgün acılmadı acılan uygulamaları kullanamadım düzgün şimdi düzeldi ama neden böyle yapıyor her acıldıgında?

Foruma uğradığımda dönüş sağlarım 👍
hocam simdi actım pc yi ama en basta yine yalpaladı programlar fln düzgün acılmadı acılanlar düzgün kullanılmadı sonra düzeldi
ne yapmalıyım ya niye böyle oluyor

Son düzenleme:

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
hocam şimdi actım bilgisayarı en başta yine uygulamalar düzgün acılmadı acılan uygulamaları kullanamadım düzgün şimdi düzeldi ama neden böyle yapıyor her acıldıgında?

hocam simdi actım pc yi ama en basta yine yalpaladı programlar fln düzgün acılmadı acılanlar düzgün kullanılmadı sonra düzeldi
ne yapmalıyım ya niye böyle oluyor
Çok ihtimal var hocam. Çoğunlukla işlemcinin pinlerinde temassızlık ya da PSU'nun arızalanması. Onları bir kontrol edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Kasa statik yapmış olabilir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular