Neler Yeni

Bilgisayar acilmiyor

ssea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Talha
Bilgisayar açık bir şekilde duruyordu biraz gittim oturdum içeride sonda geri geldim fanlari fln durmuş baya ısınmisti fakat görüntü vardi kullanabiliyodum ısındığı için kapattim tekrar açmaya çalıştığımda acilmadi sanırım kasa bozuldu emin degilim ama ne yapmalıyım daha yeni aldim

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Ssd sağlığınızı kontrol eder misiniz? Cristaldiskmark tı sanırım program.

ssea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Talha
ediyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa statik yapmış olabilir mi
hocam olmuşsa eğer nasıl boşaltabilrim diye baktım ''2 türlüde yapabilirsiniz ben genellikle güç kablosunu çekiyorum PSU düğmesini 2 3 kez kapa aç yapıyorum 'ciuv' diye bir ses geliyor yani elektrik gidiyor ya da güç kablosunu çıkartıp açma düğmesinede basabilirsiniz.'' diye bir şey buldum işe yarar mı, denemekten zarar gelir mi

Ekran Alıntısı.PNG

https://www.vatanbilgisayar.com/kio...i-nvme-m-2-ssd-1700mb-okuma-1600mb-yazma.html ssd bu sonuç bu

Son düzenleme:

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Başlangıçtaki programlarda sıkıntı oluyor diyince ssd den şüphelendim ama sorun yok gibi. Sisteminizi benchmarklara sokun. Sıkıntı yoksa problem olacağını sanmıyorum. Sadece statik olmaması adına sistemin gücünü kesin kapattıktan sonra

ssea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Talha
Başlangıçtaki programlarda sıkıntı oluyor diyince ssd den şüphelendim ama sorun yok gibi. Sisteminizi benchmarklara sokun. Sıkıntı yoksa problem olacağını sanmıyorum. Sadece statik olmaması adına sistemin gücünü kesin kapattıktan sonra
hocam statik elektrik boşaltmak için güc kablosunu cıkarıp bir kac kere power tusuna basın diyorlar , denemelimiyim sıkıntı cıkar mı

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
hocam statik elektrik boşaltmak için güc kablosunu cıkarıp bir kac kere power tusuna basın diyorlar , denemelimiyim sıkıntı cıkar mı
Sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ki bende yapıyorum kasayı temizlerken

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
sıkıntı çıkmaz anakarttan güç kablosunu sökünce 30sn açma tuşuna basılı tutun ve statik boşalır

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
nasıl kontrol ederim hocam
Sistemi yük altında test edebilirsiniz. Yük altında sıcaklık değerleri nasıl ? Bilgisayar da kapanma vs oluyor mu ? Bunları kontrol edebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
hocam şimdi bilgisayarın güç kablosunu cıkartıyorum 30 saniye acma tusuna basıyorum budur degil mi yapıcagım simdi
yalnız psu nun anakarta takılmış kablosunu söküp yapmalısın yani p1 kablosunu söküp yapman gerekicek

ssea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Talha
yalnız psu nun anakarta takılmış kablosunu söküp yapmalısın yani p1 kablosunu söküp yapman gerekicek
hocam onu nasıl yapıcagım simdi bilmeden yapmak istemiyorum arkada bi acma kapama tuşu var psu nun sanırım onu kapasam olmaz mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
olmaz
hocam onu nasıl yapıcagım simdi bilmeden yapmak istemiyorum arkada bi acma kapama tuşu var psu nun sanırım onu kapasam olmaz mı

1655289071402.png
p1 kablosu bu bunu sökmen gerekecek

ssea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Talha
hocam emin misiniz ? başka forumları fln bu konuyu arastırdıgımda sadece kapatıp işte kabloyu cekip basılı tutuyorum tarzı şeyler diyorlar

Top Bottom