Arama sonuçları: *

1. loewry

Fps düşüklüğü sorunu

ram hızları kaç?
  2. loewry

70 80 fps alıyorum ama oyun kasıyor gibi gözüküyor

geçilmez aşırı bir fark yok
  3. loewry

70 80 fps alıyorum ama oyun kasıyor gibi gözüküyor

Şuanki kartın ne 4060 a geçeceksin
  4. loewry

Arkadaşlar valorant oynarken oyun bu hatayı verip kapanıyor

ekran kartı driverler güncel mi? güncelse riot clientte onar yapın. gerekirse tüm dosyalarını silip geri yükleyin
  5. loewry

Yardıma ihtiyacım var

Aşırı bi darboğaz olmaz
  6. loewry

İleride hangi parçamı upgradelemeliyim

Çok haklısınız😀 teşekkürler
  7. loewry

İleride hangi parçamı upgradelemeliyim

Merhabalar ağırlıklı olarak valorant oyuncusuyum. Sistemim 7500f ve 4060 ti 16gb. 1080p 310hz beslemeye yetiyor şuanlık. Gelecekte 2-3 sene sonrası gibi 540hz gibi bir monitöre geçmek istesem ekran kartını yerine işlemciyi o zamanın 7800x3d si gibi bir işlemciye upgradelemek yeterli olur mu...
  8. loewry

Monitör hz değerinden daha az fps almak

Yakında 310hz bir monitöre geçeceğim. Ağırlıklı valorant oyuncusuyum. Kendim bir test ettim ortalama 400fps alıyorum maçın genelinde. Sadece 1v1 aim fightlara çıktığımda falan veya skill kullanımlarında falan 320-330 lara düşüyor çok nadirende 280 lara düşüyor. Merak ettiğim şu eğer 310hz...
  9. loewry

Yardım her oyunda başlayan fps ve drop sorunu

Kingston fury beast 2x16 3200mhz alınabilir aslında yalnız şunu belirteyim sorun kesinlikle ram ile alakalımı bilemem.
  10. loewry

anakart nedir ram önerelim
  11. loewry

baya düşük hocam en az 500 daha iyi olur. Belkide iyi güç çekemediği için kısıtılıyodur. Sorun psu olmasa bile psu yu mümkün olduğunda değiştirin tavsiyemdir
  12. loewry

deneyimlemiş biri olarak 83-85 derecede drop yemez ama ramlerle ilgili bir sorun var gibi
  13. loewry

ısıyla alakalı olacağını düşünmüyorum
  14. loewry

ramleri söküp takın kasması için bir sebep yok. zamanında aynı işlemciyi 90 derecelerde kullandım sorun yaşamadım. çözünürlüğünüz kaç?
  15. loewry

ramler nedir hocam ramlerle alakalı olabilir mi? sıcaklık değerlerinizi atarmısınız
  16. loewry

En iyi dns hangisidir oyun için

Oyunlarda daha stabil ping değerleri almak için en doğru dns nasıl ayarlarım. cmd den ping 1.1.1.1 yaptığımda ortalaması 33 çıkarken ping 8.8.8.8 yaptığımda ortalama 70 çıkıyor. Benim 1.1.1.1 dns kullanmam daha mı doğru olur?
  17. loewry

Darboğaz Varmı Bakarmısınız ?

yok gibi olsada çok çok az olur
  18. loewry

Windows 11 pro sorunları

Bencede 🤣 işlemci 45 derece çalışıyor
  19. loewry

Windows 11 pro sorunları

Valonun imkanı yok sistemi zorlayabilmesi arka plana atınca. Zaten afterburner ile bakıyorum 10gb ram kullanıyor valorant bende zaten 1x32 ram var. Yazılımsal bir sorun olduğu ortada umarım çözülür bu sorun
Top Bottom