Arama sonuçları: *

1. loewry

Çözüldü✓ Anakart sarı ışık yanıyor

Beyler dün hiçbir sorun yoktu. Bugün açmayı denedim sarı ışık yaktı bekliyor böyle ekran gelmiyor 4dk dır Edit: 8-10dk bekledim kendi kendine açıldı
  2. loewry

Wallpaper engine pc yi yorar mı?

uygulamanın kendisi uyarıyor ben karışmam diye :D ondan dedim 380fps e almak çokmu yoruyor wallpaper enginede görev cubugu gizleme yokmu sırıtıyo beyaz beyaz
  3. loewry

oyundayken durdur moduna aldım fps kaybı yaşatmasın diye. ana ekranda dururken az bir şey kullanıyor bir şey olmaz
  4. loewry

9800x3d 380hz diye 380fps e çektim daha akıcı oluyor ekrandaki haki effectler
  5. loewry

beyler hareketli duvar kağıdı yaptım ayarlarıda en maxa aladım fps ide hz me göre ayarladım, ne kadar zararı var?
  6. loewry

Bu bilgisayar fiyatına göre kötü mü

Fiyat yüksek 7800x3d,9070xt ikilisi 65k ya kadar bulunabiliyor, senin kasada 77k yı hakedecek ek kaliteli bir marka yok 12k far edecek kadar. Yinede hayırlı olsun
  7. loewry

Amd 9060xt 16gb ryzen 3500x işlemci darboğaz

Mantıklı fiyatını bilmiyordum okadar pahalıysa tabi alınmaz 5600 alsın geçsin 1757804885 5600 al azcık darboğaz yersin onuda anlamazsın bile
  8. loewry

Amd 9060xt 16gb ryzen 3500x işlemci darboğaz

Darboğaz yiyorsun. 5600 yap ama tam çözüm ikinci elden 5700x3d kapmak
  9. loewry

2K ve 1080P Arasında Görüntü Farkı Var mı?

2 2k al 1757792585 5070 super bekle
  10. loewry

CS 30 FPS MAX ALIYORUM

oww işlemci fanını temizle macun yenile
  11. loewry

"yeni" sistemde Windows Deaktif oldu?

Yt de olması lazım diski aktif etme basit bi iş
  12. loewry

yani şunu diyorum eğer daha iyi olan ssd yi en iyi yere taksanda 1. slota, yinede windows onun üzerinden calısmayacak. windows hangi ssd de kuruluysa sistem onun performansına göre calısır
  13. loewry

Algılıyor da hocam o daha iyi diye onu seçemezsiniz windowsu o ssd ye kurmadıkca bişe farketmez
  14. loewry

Bu sorun neyden kaynaklıdır Lütfen destek

Pardon karıştırmışım
  15. loewry

Var bi kontrol et
  16. loewry

Çözüldü✓ Bilgisayardan çok iyi anlayan birisi bana yardımcı olabilir mi?

Boşverin ufak tefek hatalar hocam iyi oyunlar
  17. loewry

Çözüldü✓ Bilgisayardan çok iyi anlayan birisi bana yardımcı olabilir mi?

Şsidndğsnfğsks allah akıl fikir versin hocam🤣
  18. loewry

1 ay önce başladığında driver güncellemesi falan yaptıgını hatırlıyomusun? büyük ihtimalle ekran kartı bence. şey denesene işlemcinde dahili grafik kartı varsa anakarta bağla monitörü öyle görüntü al orda dene bu sorun oluyor mu
  19. loewry

Pc reset atıyor ve mavi ekran vermiyor!

çift ramse birini çıkarıp dene veya farklı slota tak
  20. loewry

Bilgisayar Kasam Açılmıyor

kabloları söküp şimdi yeniden kablolama falan yaptıysan güç tuşunun kablosunu yanlış takmış olabilirsin, anakartın orda power yazan yere tornavidanın ucunu değir çalışacakmı sistem ZARARI YOK
Geri