ESKİBİRDOST
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
İşlemci 12100f ekran kartı a750 CS DE OYUN OYNIYAMIYORUM RX 580 OLAN ARKADAŞIM 60 FPS VE ÜSTÜ ALIYOR BİRİ YARDIM EDEBİLİRMİ
Ayarlarda kısıtlama falan acık olabilir mi? Valorant varsa onda dene kaç fps alıyorsınİşlemci 12100f ekran kartı a750 CS DE OYUN OYNIYAMIYORUM RX 580 OLAN ARKADAŞIM 60 FPS VE ÜSTÜ ALIYOR BİRİ YARDIM EDEBİLİRMİ
Diğer oyunlardada öyle format attım tüm sürücülere temiz kurulum yaptım fakat bir şey değişmedi aynı arkadaş MC de bile benden çok FPS alıyor nasıl oluyor anlamış değilimAyarlarda kısıtlama falan acık olabilir mi? Valorant varsa onda dene kaç fps alıyorsın
İşlemcisi senden iyiyse normal, sıcaklık testi yap kontrol et işlemci sıcaklığını msi afterburner ileDiğer oyunlardada öyle format attım tüm sürücülere temiz kurulum yaptım fakat bir şey değişmedi aynı arkadaş MC de bile benden çok FPS alıyor nasıl oluyor anlamış değilim
Sıcaklıklar değeri normal baktımİşlemcisi senden iyiyse normal, sıcaklık testi yap kontrol et işlemci sıcaklığını msi afterburner ile
Hocam yeni bir test yaptım derece 100 CS ölüm maçındaİşlemcisi senden iyiyse normal, sıcaklık testi yap kontrol et işlemci sıcaklığını msi afterburner ile
Isıdan performansı kesiyor işlemci. İşlemcini soğut düzelir.Hocam yeni bir test yaptım derece 100 CS ölüm maçında
oww işlemci fanını temizle macun yenileHocam yeni bir test yaptım derece 100 CS ölüm maçında