Bu sorun neyden kaynaklıdır Lütfen destek

Talha_1

80+
Reaksiyon skoru
4

Arkadaşlar Bu sorun neyden kaynaklıdır 1 ay önce bir anda başladı bu sorun Daha 1 senelik sistem format attım düzelir diye fakat düzelmedi

Başka bir tarayıcıda yapıyor mu? Oyunlarda durum nedir? Ekran kartın ne? Sürücüsü güncel mi?

tarayıcı değil dc vb koyu yerlerde yapıyor çoğunlukla ekran kartım 4060 sürücüsü güncel

Arkadaşlar Bu sorun neyden kaynaklıdır 1 ay önce bir anda başladı bu sorun Daha 1 senelik sistem format attım düzelir diye fakat düzelmedi
1 ay önce başladığında driver güncellemesi falan yaptıgını hatırlıyomusun? büyük ihtimalle ekran kartı bence. şey denesene işlemcinde dahili grafik kartı varsa anakarta bağla monitörü öyle görüntü al orda dene bu sorun oluyor mu

1 ay önce başladığında driver güncellemesi falan yaptıgını hatırlıyomusun? büyük ihtimalle ekran kartı bence. şey denesene işlemcinde dahili grafik kartı varsa anakarta bağla monitörü öyle görüntü al orda dene bu sorun oluyor mu
İşlemcim 5600x varmı bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldır ve 577.00 veya önceki bir sürümü yükle.
Şu an evde değilim gidince bakacağım
birde bu sorun driver dan ise bütün ekran kartlarında olması gerekmezmi başka birinde duymadım bu sorunu

Yanlış Bilgilendirme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an evde değilim gidince bakacağım

birde bu sorun driver dan ise bütün ekran kartlarında olması gerekmezmi başka birinde duymadım bu sorunu
Var bi kontrol et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,268
Üyeler
183,406
Son üye
furkNtt
Geri