Arama sonuçları: *

1. M

PC kendi kendine tak diye kapanıyor

benimde böyle bir laptop um vardı sorunu bulamayınca en son bir bilgisayarcıya götürdum hdd sizlere ömür ssd aldım devam ettim kapanmasının birçok sebebi olabilir daha yıllardır hep eski bilgisayar kullandığımdan mavi ekran ve ani kapanmalarlar uğraşıyordum genelde ram anakar ve hdd arızasından...
  2. M

Bilgisayarın Aniden Kapanması

en mantıklısı
  3. M

Wattman hatasını duydum ama tam olarak bilmiyorum yanlış bilgi vermiyeyim yazılımsal olabilir eski bir drive sürümünü kurun isiyorsanız bende bazen yeni çıkan amd driver hata verince eski sürümü kuruyordum
  4. M

Eğer sistemde stabil olmayan overclock yapıldıysa Wattman sistem çöktükten sonra herhangi bir problem çıkmasın diye bütün ayarları sıfırlıyor. Fakat bazen ayarlara dokunmasanız bile bilgisayar yeniden açıldığında Wattman ayarları geri yüklendi hatası verebilir
  5. M

American Megatrends Ekranında Kalıyor

bios son sürümünü indir güncelle flas bios ile
  6. M

Bilgisayar mili saniyelik takılmalar

farklı mouse ile denedim her şey güncel sistem r5 3600 8x2 16 gb ram r7 265 2 gb
  7. M

Bilgisayar mili saniyelik takılmalar

oyun oynarken mili saniyelik mouse takılıyor çok sık olmuyor bunun sebebi nedir mesela alt tap yapıp chrome açınca da oluyor bazan 1 sn taklılıyor bilgisayar acaba anakart veya işlemcide bir problemmi var bunu nasıl anlarım
  8. M

Ekran Kartı sorunu

yenimi aldınız ?
  9. M

Ekran kartına termal macun sürülüyor mu ?

sonra benim ekran kartım neden ısınıyor
  10. M

Ekran kartına termal macun sürülüyor mu ?

ekran kartına termal macun sürülmüyormu ????
  11. M

Kimse Yokmu Bi Yardım Edecek

anakart pilini sök tak birde
  12. M

Kimse Yokmu Bi Yardım Edecek

tam problem nedir detaylı anlatırmısın
  13. M

DA2 - GTA V FPS değerleri düştü

diyer oyunlarda böyle deyil ise gta 5 görüntü ayarlarını fotoğrafını atarmısınız
  14. M

bunun monitör ile alakası yok büyük ihtimalle ekran kartında problem var o ekran kartları genelde sıkıntılı diye çok görmüştüm forumlarda ama kullanmadığım için bişey diyemiyorum başka bir ekran kartı var ise elinizde veya biryerden ödünç alıp dener misiniz
  15. M

bilgisayarcıya sistemi göstermenizi öneririm bir parça sorunlu ise o parçayı yollayın tüm sistem yerine
  16. M

İtopya rezaleti

beklemek zorunda yapacak başka bişey yok geçengün bende kargo siparişi verdim yanlışlikle itel ettim düzeltmek için aradam 30 40 kiş bekliyor müşteri hizmetlerini sıkıştırmanın bi anlamı yok insanlar sürekli kargom ne zaman gelecek diye arıyor kargolarının 3 4 günde ellerine ulaşmalarını...
  17. M

Ekranda Dalgalanma Ve yırtılma

bilgisayar parçalarını hava üfleyen deyilde hava çeken araçlar ile temizlenmesi gerekiyor yoksa hava üfleyen cihaz bağlantı noktalarına veya başka yerle toz parçaları kaçmasına neden olup kısa derve gibi vb olaylara sebebiyet veriyor 1592908034 ekran kartınızı başka bir bilgisayara takıp...
  18. M

İtopya rezaleti

kargo firması her gün kargo için araba yollamaz kargolanacak ürün belli bir kapasiteye ulaştığı zaman araçlarını yollar ondan dolayı 7 iş günü bazen 1 2 gün aşıyor bazende siprarişten hemen sonra kargoya teslim ediliyor veya ellerinde çok fazla kargoya verilecek ürün var ise örneğin usp kargo...
  19. M

İtopya rezaleti

hocam çok fazla şikayette bulunmuşşsunuz internetten siparişta bulunuyorsanız bu gibi olaylara göz yummanız gerekiyor sizin sipariş ettiğiniz ürünün 1 2 günde kargoya verilmesi imkansız verildi diyelim 2 3 günde kargoyla evnize gelmeside imkansız UPS kargor dünyanın en iyi kargo şirketları...
  20. M

Oyundayken bildirim gelince pc takılıyor

kasanın havalandırması yetersiz diye düşünmüştüm ama deyilmiş işletim sistemini ve bios güncelle
Top Bottom