Neler Yeni

Ekranda Dalgalanma Ve yırtılma

lloarll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ege duman
Öncelikle son günlerde aldığım power color rx580 8gb 256 bit ekran kartımın amd software uygulamasını kurup parlaklığı açtım ve daha sonra sildim 1 2 geçti herhangi bir sıkıntı çıkma 3 gün pc yi açtığımda parlaklık kısılmıştı gene software indirdim parlaklığı falan açmaya çalıştım olmadı sldim hemen 5 10 dk sonra ekranda aşırı fazla dalgalanma titreme yırtılma görüntü kaybı flan bir ton sıkıntı yaşadım ve beni tek çözünürlükte oynatmaya başladı oda yamuk yamuk 1024x768 oyun içi ve masaüstü çözünürlük değişemiyorum siyah ekranda kalıyor yardım edebilirseniz çok sevinirim

Quispa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Efkan Başer
Ekran kartını ne ile sildiniz?

Quispa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Efkan Başer
uzaktan saç kurutma makinasının en soğuk modunda ve yavaş modunda üfürdüm o kadar
ekran kartını söküp yeniden takın, saç kurutma makinesi zarar vermiş olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

uzaktan saç kurutma makinasının en soğuk modunda ve yavaş modunda üfürdüm o kadar
ayriyetten ekran kartı fön makinesinden dolayı statik enerji toplamış olabilir.

lloarll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ege duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartını söküp yeniden takın, saç kurutma makinesi zarar vermiş olabilir.

ayriyetten ekran kartı fön makinesinden dolayı statik enerji toplamış olabilir.
sanmıyorum daha önceden temizliğini böyle yapıyordum

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mehmet Ergen
sanmıyorum daha önceden temizliğini böyle yapıyordum
bilgisayar parçalarını hava üfleyen deyilde hava çeken araçlar ile temizlenmesi gerekiyor yoksa hava üfleyen cihaz bağlantı noktalarına veya başka yerle toz parçaları kaçmasına neden olup kısa derve gibi vb olaylara sebebiyet veriyor

bilgisayar parçalarını hava üfleyen deyilde hava çeken araçlar ile temizlenmesi gerekiyor yoksa hava üfleyen cihaz bağlantı noktalarına veya başka yerle toz parçaları kaçmasına neden olup kısa derve gibi vb olaylara sebebiyet veriyor
ekran kartınızı başka bir bilgisayara takıp denemenizi tavsiye ederim

Top Bottom