bu sistem gta 5 i en yüksek ayarlarda yer bile bana gelende ise duşuk ayarlarda oynayamıyorum. paket bütünlüğü ney?Eğer donanım kaynaklı bir hata yoksa yani sadece sistem güçsüz olduğu için iade etmek istiyorsan kabul etmeyebilirler çünkü paket bütünlüğünü bozduğun parçalar var işlemci gibi.
bilgisayarcıya sistemi göstermenizi öneririm bir parça sorunlu ise o parçayı yollayın tüm sistem yerinearkadaşlar bir tek banamı böyle geldi bu bilgisayar gta 5 te düşük ayarlarda bile oynaramıyorum donuyor oyun iade ye mi gönderiyim
evetDriverler güncel mi
Düşük ayarlarda yük ekran kartından işlemciye biner.arkadaşlar bir tek banamı böyle geldi bu bilgisayar gta 5 te düşük ayarlarda bile oynaramıyorum donuyor oyun iade ye mi gönderiyim
atmıştım zaten 1 gün olmadıFormat atıp deneyebilir misiniz
denedim. İşlemcide 3600 boru değilkiDüşük ayarlarda yük ekran kartından işlemciye biner.
Ayarları yükseltip deneyin birde.
lol ve csgo da denedim. gta 5 te bench mark testinde 140-150 fps gösteriyor ama feci bir şekilde takılma ve donmalar oluyorBaska oyunlarda da denediniz mi bu problem devam etmekte mi
Peki ekran kartı driverınızın güncel oldugundan emin olun.Ayrıca fpsiniz gayet iyi sorun monitör kaynaklı olabilir.Ekranda yırtılmalar mı oluyor mesela eğer öyleyse monitörünüzün markasını söyleyebilir misinizlol ve csgo da denedim. gta 5 te bench mark testinde 140-150 fps gösteriyor ama feci bir şekilde takılma ve donmalar oluyor