Arama sonuçları: *

1. nightfall

WiFi ve BT Adaptör Tavsiyeleriniz?

Teşekkür ederim hocam sağolun
  2. nightfall

WiFi ve BT Adaptör Tavsiyeleriniz?

Selamün aleyküm arkadaşlar. Evvela sorumu sorayım, vakti olan alttakini de okuyabilir. WiFi 6 ve Bluetooth 5 destekli USB adaptör almak istiyorum arkadaşlar. Bluetooth için Asus BT-500 düşündüm anakartım Asus diye ama TP-Link UB-500 tavsiye eden de gördüm, fiyatları aynı sayılır. WiFi...
  3. nightfall

Witcher 3 Grafikleri Çok Kötü Gözüküyor

Ben işlemci dahili grafiklerle oynuyorum, ultra ayarları açıyor ama dediğiniz gibi grafiklerde bir sorun var. Orta ayarlara düşürünce daha iyi oldu niyeyse ama YouTube'da oynayanlarda oyunun görüntüsü sanat eseri gibi, anlayamadım...
  4. nightfall

win 10 vs win 11 ? hangisini kullanmalıyım

Windows 11 tavsiye ederim. Ben Windows 10'dan geçtim, gayet güzel çalışıyordu, hatta performans artışı bile olmuştu biraz. Fakat Windows 11 ile sorunlarınız varsa ve içinde önemli dosyalarınız yoksa sıfırdan kurmayı deneyebilirsiniz 👍🏻
  5. nightfall

valorant ekran yırtılma oluyor

Anladım teşekkür ederim 👍🏻
  6. nightfall

Yazılımla alakası olamaz mı acaba yoksa hep böyle mi olur
  7. nightfall

V-Sync açabilirsiniz. Ayriyeten Radeon Adrenaline yazılımında e-spor profiline geçmeyi deneyin derim 👍🏻
  8. nightfall

Yeni pc aldımda arkadaşlar her oyunu açmıyor

Troll çıktı arkadaş. Açtığı konuya bakın, 120 bin liraya laptop alacakmış da bunu almış meğer https://forum.donanimarsivi.com/konu/arkadaslar-bu-pc-alacagim-sizce-nasil.609980/
  9. nightfall

Yeni pc aldımda arkadaşlar her oyunu açmıyor

Hocam geçmişler olsun. Bu paralara çok güzel hem de sıfır apu sistem + monitör alınıyor, siz niye bunu aldınız ki?
  10. nightfall

Format için destek olabilecek var mı

😅 Özetle, en baştaki dışında tüm disk parçalarını silmeniz gerekiyor. Sildikten sonra Sürücü 0: Ayrılmamış Alan şeklinde tek parça kalmış olması lazım. Daha sonra Yeni butonuna tıklayıp, D diskini kaç GB yapmak istiyorsanız onu Boyut kısmına MB cinsinden yazmalısınız. Tamam dedikten sonra Sürücü...
  11. nightfall

Şu video size yardımcı olabilir, ben başlayacağı yeri linkte ayarladım buyrun
  12. nightfall

Ne konuda yardıma ihtiyacınız var acaba
  13. nightfall

Çözüldü✓ Bilgisayar parçaları nereden birleştirilir?

Bu video çok güzelmiş gerçekten, teşekkür ederim 👍🏻
  14. nightfall

burasını nasıl düzeltebilirim

Kusura bakmayın ya ben yanlış okumuşum, metin belgesi eklemek istiyorsunuz diye anlamışım 🤦🏻‍♂️ Windows 11 için ek bir dosya bulamadım ama bunlar işe yarar diye düşünüyorum. Şu linkteki dosya ile kısayol seçeneğini, şu dosya ile de yeni arşiv seçeneğini kaldırabilirsiniz. Yukarıda söylediğim...
  15. nightfall

O zaman şöyle yapalım. Şu linke tıklarsanız ilgili dosya direkt inecek. Arşivden çıkarın ve çift tıklayın, açılan pencereden kayıt defteri yüklemesini onaylayın. Başarılı bir şekilde yüklendiyse bilgisayarı yeniden başlatın ve kontrol edin, inşâAllah bu şekilde düzelir 👍🏻
  16. nightfall

Hadi yaa bu şekilde düzelmesi lazımdı 😕 Peki en baştaki Restore_ALL dosyasını deneyebilir misiniz? Yine olmazsa başka yolunu bilmiyorum ne yazık ki 🤷🏻‍♂️ 1662379456 Bu arada bilgisayarı yeniden başlatmanız gerekebilir, haberiniz olsun 👍🏻
  17. nightfall

Bu linkte kayıt defteri dosyaları var. Oradan Restore_New_Text_Document ile başlayan dosyayı (en alttan ikinci) indirip de aşağısındaki adımları uygularsanız sorununuz çözülecektir 👍🏻
  18. nightfall

görüntüm kötümü yoksa banami kötü geliyor

Her şey ultra olduğu halde böyle ise TN panel olduğu içindir. Şu sıralar monitör bakarken öğrenmiştim, en soluk renkler TN panellerde oluyormuş. Daha sonra VA ve renklerin en güzel göründüğü de IPS paneller 👍🏻
Top Bottom