Neler Yeni

burasını nasıl düzeltebilirim

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Metin Kardaş
1662378367228.png

Yan tarafa not defterini eklemek istiyorum oraya onu nasıl eklerim, bit eşlem ve winrar zip arşivini oradan nasıl kaldırabilirim.

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Bu linkte kayıt defteri dosyaları var. Oradan Restore_New_Text_Document ile başlayan dosyayı (en alttan ikinci) indirip de aşağısındaki adımları uygularsanız sorununuz çözülecektir 👍🏻

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Metin Kardaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu linkte kayıt defteri dosyaları var. Oradan Restore_New_Text_Document ile başlayan dosyayı (en alttan ikinci) indirip de aşağısındaki adımları uygularsanız sorununuz çözülecektir 👍🏻
başaramadım, ama teşekkür ederim.

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
başaramadım, ama teşekkür ederim.
Hadi yaa bu şekilde düzelmesi lazımdı 😕 Peki en baştaki Restore_ALL dosyasını deneyebilir misiniz? Yine olmazsa başka yolunu bilmiyorum ne yazık ki 🤷🏻‍♂️
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bilgisayarı yeniden başlatmanız gerekebilir, haberiniz olsun 👍🏻

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Metin Kardaş
Hadi yaa bu şekilde düzelmesi lazımdı 😕 Peki en baştaki Restore_ALL dosyasını deneyebilir misiniz? Yine olmazsa başka yolunu bilmiyorum ne yazık ki 🤷🏻‍♂️
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bilgisayarı yeniden başlatmanız gerekebilir, haberiniz olsun 👍🏻
windows 11 kullanıyorum, attığınız şeydeki adımlar çok karıştırıcı geldi resimler vs. yapamadım

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
O zaman şöyle yapalım. Şu linke tıklarsanız ilgili dosya direkt inecek. Arşivden çıkarın ve çift tıklayın, açılan pencereden kayıt defteri yüklemesini onaylayın. Başarılı bir şekilde yüklendiyse bilgisayarı yeniden başlatın ve kontrol edin, inşâAllah bu şekilde düzelir 👍🏻

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Metin Kardaş
O zaman şöyle yapalım. Şu linke tıklarsanız ilgili dosya direkt inecek. Arşivden çıkarın ve çift tıklayın, açılan pencereden kayıt defteri yüklemesini onaylayın. Başarılı bir şekilde yüklendiyse bilgisayarı yeniden başlatın ve kontrol edin, inşâAllah bu şekilde düzelir 👍🏻
işlemi uygulayınca burası değişti fakat hala istemediğim şeyler orada, Kısayol / Winrar zip bunları kaldıramadım.
1662379776125.png

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Kusura bakmayın ya ben yanlış okumuşum, metin belgesi eklemek istiyorsunuz diye anlamışım 🤦🏻‍♂️

Windows 11 için ek bir dosya bulamadım ama bunlar işe yarar diye düşünüyorum. Şu linkteki dosya ile kısayol seçeneğini, şu dosya ile de yeni arşiv seçeneğini kaldırabilirsiniz. Yukarıda söylediğim şekilde indirip çift tıklayarak yüklemeniz gerekiyor. Önce ikisini de yükleyip kontrol edin, değişmediyse yeniden başlatıp kontrol edin lütfen.

Ayriyeten isterseniz bu işlemleri yapmadan önce sistem geri yükleme noktası oluşturun, her ne kadar sorun olmayacağını düşünsem de bir sorun olursa eski haline geri döndürebilirsiniz.

Top Bottom