Arama sonuçları: *

1. S

Bilgisayarda Gelen Robot Sesler Neyden Kaynaklı

amazon saticisindan aldiysan direkt iade degisim olabiliyor bildigim kadariyla. baska bir saticidan aldiysan aldigin yer servis raporu olmadan iade degisim yapamaz bandrollu jelatinli ve hijyen urunu oldugu icin. ama sorunun kulakliginda olmayabilir bende olan durumu belirtmek istedim sadece...
  2. S

Bilgisayarda Gelen Robot Sesler Neyden Kaynaklı

dostum benim cloud 3 wireless sesleri robotiklestiriyordu ve bir sey dinlemiyorken frekans sesi çıkartıyordu urunu servise gonderdim para iadesi yaptılar sorunun kulaklikta olma ihtimali yuksek.
  3. S

Yeni aldığım sistem acaba nerden bakabilirim sıcaklığına

ekran karti sicakligina gorev yoneticisi > performanstan bakabilirsin. islemci sicakligina Core temp uygulamasini indirip bakabilirsin,
  4. S

Çözüldü✓ Pc format attım böyle kalıyor ne yapmam lazım

garantiye gonder derim o zaman
  5. S

Psu ve kasa kablolarından anlayanlar yardımcı olabilir mi ?

fotoğraf birak
  6. S

11 kurmaya çalisiyorsan çok ince ayarlarla düzeliyor yapamayabilirsin 10 sorunsuz çalışacaktır
  7. S

Biosun sürümün güncel değilse güncelle, sonrasinda biostan bu ayarları dene. Secure boot > Custom Csm support > Enabled
  8. S

Ekran kartı kasa dibine çok yakın, problem olur mu?

ayni kasadan bende de var ön kisimda 3 tane fan olursa hiç bir sorun olmaz, alt bomboş oradan hava çekiyor ekran karti 1740499588 benim sistem buz gibi calisiyor, iade almazlar
  9. S

Yeni bilgisayar akıcı değil.

hocam windows modlamak eski pcler içindir, yaptiginiz zaman ram biraz rahatlar pek bir şey değişmez yeni bilgisayarlar için. işlemci çipsetinizi güncellemeyi deneyin.
  10. S

Yeni bilgisayar akıcı değil.

kasma yoksa sorun yok varsa garantiye gönder
  11. S

4060 ve Ryzen 5 7600 yeterli performans vermiyor

Temiz format at windows update ne var ne yok kursun sonra ekran karti sürücünü kur bide öyle dene.
  12. S

CPU değişimi sonrası görüntü gelmiyor yardım

eski islemcini takip anakartı güncelle
  13. S

Bilgisayarcı PC yi bozmuş olabilir mi

başında dur sana yaptirmistim böyle böyle oldu de
  14. S

Bilgisayarcı PC yi bozmuş olabilir mi

bilgisayarciya götür para almadan yardimci olur
  15. S

Çözüldü✓ PC ÇÖZEMEDİĞİM SORUN

işlemci sıcaklıklarına da bak olmadı termal macununu değiştir :)
  16. S

Bakım önemli :)
  17. S

dedigim gibi ssdyi sök hddye windows kur eğer sorun düzelirse ssd bozuk
  18. S

bi bilgisayarci veya int kafeye gidersen sorunlu parçayı bulurlar evde yedek parçan olmadiği icin sorunu bulman zor 1739438375 m2yi söküp hddye format deneyebilirsin
Top Bottom