Neler Yeni

Çözüldü✓ PC ÇÖZEMEDİĞİM SORUN

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Ali Kocaman
Arkadaşlar herkese iyi forumlar, bilgisayarımda çözemediğim bir sorun var altta yazıp anlatacağım yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarım genelde boot ekranında kalıyor 5-6 dakika bazen 10 dakika sonra açılıyor.

Belli süre sonra pc çalışırken uygulamalar açılmamaya başlıyor kapatıncada yine boot ekranında uzun kalıyor.

Bilgisayarım başlat sekmesinden, alt+f4 veya kasada bulunan power tuşuyla hiçbir şekilde kapanmıyor yeniden başlamıyor, power tuşuna basılı tutuğ gücü kesmem gerekiyor

Kaç defa 0 dan format attım ssd yeni aldım daha 3 aylık bir ssd Samsung SSD 980 Evo.

etrafa sorduğumda psu kaynaklı arıza olabilceğini söylüyorlar ama diğer parçalardan bişey çıkar mı diye korkuyorum.
bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim herkese iyi forumlar

Keyfen

80+ Bronze
SSD'lik bir durum yok uygulamalara tıklarken dat dat etse bilgisayar donsa ssd ihtimali var, ama senin yüksek ihtimal windows sıkıntılı internetten 0 windows kur flash diske formatla bilgisayarı kendi içindeki windowsdan değil, ikinci olarak eskiden benim işlemcim vardı r3 1300 diye onun 1 tane pini gidikti ve arada seninkine benzer şeyler yapıyordu tabi tam ondanmı bilmiyorum kasayı komple satıp yeni pc almıştım ben

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Ali Kocaman
SSD'lik bir durum yok uygulamalara tıklarken dat dat etse bilgisayar donsa ssd ihtimali var, ama senin yüksek ihtimal windows sıkıntılı internetten 0 windows kur flash diske formatla bilgisayarı kendi içindeki windowsdan değil, ikinci olarak eskiden benim işlemcim vardı r3 1300 diye onun 1 tane pini gidikti ve arada seninkine benzer şeyler yapıyordu tabi tam ondanmı bilmiyorum kasayı komple satıp yeni pc almıştım ben
Hocam son yanıtta çözümü buldum yazdım tekrardan teşekkürler , harici flash ile zaten 3-4 defa 0 kurulum yapmıştım. sorun yumak yumak tozmuş.

Top Bottom