Neler Yeni

4060 ve Ryzen 5 7600 yeterli performans vermiyor

stexx12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ihsan
Arkadaşlar selam, kendime bir sistem topladım, sistem özellikleri:
4060
AMD 5 7600
32 GB RAM
1 TB SSD
Parçaları bir mahalle bilgisayarcısına toplattım ayak üstü 2 3 güncelleme yaptı verdi. Benim sorunum ise sanki yeterli performans vermiyor gibi Valorant'ta orta ayarlarda 300 450 FPS arası, FiveM girdim FPS'i geçtim oyun takılıyor kasıyor, daha diğer oyunları test etmedim. Yani bayağı bir ayar yaptım BIOS güncellemesi, RAM MHz attırdım, işlemci çekirdek kullanımını 12ye aldım, Windows performans ayarını nihai performansa aldım, NVIDIA denetim masasındanda kaliteden performans aldım. Yaptıklarım bu kadar merak ettiğim şey acaba bir şey mi eksik güncelleme gibi bir ayar gibi, bana kalırsa sistem kendini tam kullanmıyor ama belki de vereceği performans bu kadardır bilemem. Ama kasması gerçekten garip o kadar da düşük bir sistem değil. Fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.v

KAwie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Kaan Karan
siz yapın hocam farklılık olunca anlarsıznız

KAwie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Kaan Karan
1739647131605.png

1739647145357.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

indirip
böyle bir ekran ile sağ üstten indir yapıp özel kurulumla hiçbir şeyi elle meden kuracaksınız

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
fre
Arkadaşlar selam, kendime bir sistem topladım, sistem özellikleri:
4060
AMD 5 7600
32 GB RAM
1 TB SSD
Parçaları bir mahalle bilgisayarcısına toplattım ayak üstü 2 3 güncelleme yaptı verdi. Benim sorunum ise sanki yeterli performans vermiyor gibi Valorant'ta orta ayarlarda 300 450 FPS arası, FiveM girdim FPS'i geçtim oyun takılıyor kasıyor, daha diğer oyunları test etmedim. Yani bayağı bir ayar yaptım BIOS güncellemesi, RAM MHz attırdım, işlemci çekirdek kullanımını 12ye aldım, Windows performans ayarını nihai performansa aldım, NVIDIA denetim masasındanda kaliteden performans aldım. Yaptıklarım bu kadar merak ettiğim şey acaba bir şey mi eksik güncelleme gibi bir ayar gibi, bana kalırsa sistem kendini tam kullanmıyor ama belki de vereceği performans bu kadardır bilemem. Ama kasması gerçekten garip o kadar da düşük bir sistem değil. Fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.v
Temiz format at windows update ne var ne yok kursun sonra ekran karti sürücünü kur bide öyle dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,924
Üyeler
168,215
Son üye
Intel® Core™ i5-12400F
Top Bottom