Arama sonuçları: *

1. simo0275

Laptop sürekli drop oyunlar ve masaüstü

bios güncelle en sonlarda donanım yükseltmesi yaptıysan o parçaları kontrol et
  2. simo0275

SSD yükseltmesi sonrası yüksek CPU kullanımı

şimdi şöyle bir durum var önceden hdd yavaş olduğu için sistemin hdd yi bekliyordu ama sen şimdi ssd yi taktın artık sisteminin en hızlı parçası sdd burda işlemcinin yüksek kulllanhıma çıkması normal en son ane zaman bakım yaptırdın ısı değerlerinde kaynaklı drop yiyor olabilirsin
  3. simo0275

SSD yükseltmesi sonrası yüksek CPU kullanımı

işlemcin ne
  4. simo0275

Windows 11 kasma sorunu

kesiinkle windows 11 yeni işlemtim sistemi ve yeni donanımlara göre yazılımları var 8.1 genel itibariyle hızlı çalışan bir işletim sistemi
  5. simo0275

Mavi Ekran ASUS tuf laptop mavi ekran

tm dır reis çok teşekkür ederim
  6. simo0275

lan kablosuyla bağlandığımda oluyor şöyle bir detay vereyim xioami bt mouse kullanıyorum ve cihaz genelde uyku modunda uyanınca yapıyor
  7. simo0275

laptobu sıfır aldım rynzen 7 7735hs ddr5 8gb ram (16b ram ilaveis yaptım) rtx4050 512gb ssd 1 aydır falan kullanıyorum 2 kere mavi ekran verdi ramden olacağını sanmıyorum minidump dosyalarını bıraktım anlayan varsa bi yardımcı olurmusuunuz niye mavi ekan yiyorum ben https://we.tl/t-GNCOgfOVE8
  8. simo0275

LAPTOP ANAKART VİDASI YALAMA OLDU

Bilgisayarcilarin uyguladığı tektik dramelndedigimiz küçük flex lerle duz tornavida ic8n bir yer aciliyor ve duz tornavidayla çıkartılıyor bu malzeme sende yoksa mecbur gotueceksin hangi sehirdesin
  9. simo0275

Çözüldü✓ İşlemci Soğutucuya yapışmış ne yapmam gerek?

intelse sıkıntı olmaz bir kenarından yavaşca kaldırmaya başla amd ise arkadaşalrın dediği gibi biraz ısınmasını sağlayabilrisin ama yapıştıysa kurumuştur yüksek ihtimalle
  10. simo0275

Bios bili değiştirmeme rağmen zayıf demesi

duz kısım yukarıya tırtıklı kısım aşağıya doğru oluyordu herhalde kendi pilini nasıl söktüysen öyle takman gerekiyor
  11. simo0275

Bios bili değiştirmeme rağmen zayıf demesi

bios pilini yönünü kontrol edermisin birde pili sıfır mı aldın
  12. simo0275

Çözüldü✓ Acer teknik servis fiyatları nasıl?

şimdi onu öyle düşünme bu bir risk laptopda sıkıntı çıkabilir sökerken problem yaşanabilir sen sadece ram taktığını zannediyorsun ama en ufak statik elektrikten kartı yakabilirsin 1673511713 işlemleri yaparken bataryayı sökmeyi unutma
  13. simo0275

Pc’den gelen ses nedir?

genelde psu lar yapıyor o sesi zamanında bende çok takmıştım ama olabilmesi normal şeyler olduğu kanaatine vardım
  14. simo0275

sistem 2. elde ne kadar eder?

5600g güçlü bir işlemci cidden ekran kartsız bile bir çok şeye elverişli 6000 bandında gider bence altı üstü olur ama 9 10k etmez sıfırları daha ucuza geliyor o arkadaş neye dayanarak yazdı bilmiyorum
  15. simo0275

Pc kullanmayi ogrenmeliyim

senin yaşadığını birebir bende yaşadım 17 yaşında laptobum oldu yazılım öğrenmek için almıştım sonra baktımki en ufak hatada takılıyorum zorlanıyoum dedim bu işin dibine inelim tam pandemi donemiydi liseyide açığa aldım bir bilgisayar firmasında çalışmaya başladım pandemiden kaynaklı tüm...
  16. simo0275

Pc Geç Açılma ve donma sorunu

elektrik gidip geldiğinde içerde statik elektrik oluşur o elektrik boşalmadan açılmama gibi durumlar olabiliyor işlemci ekran kartından olabilir
  17. simo0275

Biosu Eski Haline Getirme Nasıl Yapılır?

Cihazı sarjdan çıkardığımız da yavaslamasi gayet normal kullanfiginiz cihaz performans odakli olduğu icin bataryadan gerekli elektieogi alamaz bunun içinde kendini kısıtlar bu sadece sizin laptobunuzda değil butun gaminglerde böyledir 1672343773 Furmark ve aida64 gibi test progranlari...
  18. simo0275

Cihaz şarja takılıyken mi yapıyor bunu valorant da hata aliyorsunuz herhakde
  19. simo0275

Siz american bios dosyasi olmadan ona gecemessiniz işte ona yukseltmeniz gerekir o dosyada serviste bulunuyor 1672343463 Tam performans vermedigine nasıl kanaat getirdiniz ney yeterli olmadı size
  20. simo0275

50fps oyun oynuyorum derken cihazinizin ozelliklerini yazarmisiniz
Top Bottom