Aynısı oldu laptopu parçaladım. Bilgisayarcıya götürün bi şekilde açarlar.laptop anakartımın işlemcinin termal macununu yenileyecektim bakır bloğunun vidası yalama olmuş bu vidayı nasıl çıkarabilirim (çoğu taktiği denedim peçete lastik vs.)
Bilgisayarcilarin uyguladığı tektik dramelndedigimiz küçük flex lerle duz tornavida ic8n bir yer aciliyor ve duz tornavidayla çıkartılıyor bu malzeme sende yoksa mecbur gotueceksin hangi sehirdesinAynısı oldu laptopu parçaladım. Bilgisayarcıya götürün bi şekilde açarlar.
teşekkür ederim eskişehirdeyim artık bilgisayarcıya götürcemBilgisayarcilarin uyguladığı tektik dramelndedigimiz küçük flex lerle duz tornavida ic8n bir yer aciliyor ve duz tornavidayla çıkartılıyor bu malzeme sende yoksa mecbur gotueceksin hangi sehirdesin
teşekkür ederim denedim fakat olmadı artık bilgisayarcıya götürcemInce küçük keskin düz vida ile bastırarak tekt3 çıkarabilirsin.
bende vidayı çözememiştim.gerçekten can sıkıcı.teşekkür ederim denedim fakat olmadı artık bilgisayarcıya götürcem